2777
2789

خانما من یک بچه یک ساله دارم میخوام برم سر کار نمیدونم بچمو چیکار کنم ،مادرم تا حدودی میتونه نگه داره ولی نمیخوام زیاد بهش زحمت بدم. میخوام ببینم شما بچه تونو چیکار میکنید؟ مهد و پرستار کودک خوب هم سراغ ندارم و اعتماد کردن برام خیلی سخته چون خودم توی بچگی تجربه های تلخی داشتم. خواهش میکنم کمکم کنید

من به دلایلی مجبورم برم سرکار. 😢

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار پیش مامانت از شرمندگیش دربیا  بالاخره هرماه یه جوری براش جبران کن با یه کادویی یا پولی یا مواد غذایی

دلم قرص است که خدایی دارم که به من از مادرم هم که فرشته است بســــیار مهربانتر است❤️⁩🌺

من مامانم نگه می داره،کرونا که اپیدمی شد مهدکودکا تعطیل شدند،منم نسبت به پرستار خصوصی ذهنیت خوبی ندارم،واسه همین مامانم زحمتشو میکشن.

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.
من مامانم نگه می داره،کرونا که اپیدمی شد مهدکودکا تعطیل شدند،منم نسبت به پرستار خصوصی ذهنیت خوبی ندا ...

آخه مادرم دیسکای کمرش جابجا شده براش سخته. خودش میگه میتونم ولی دلم میسوزه. چند روزه همش دارم فکر میکنم مخم ترکیده دیگه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بزار پیش مامانت از شرمندگیش دربیا  بالاخره هرماه یه جوری براش جبران کن با یه کادویی یا پولی یا ...

زیر بار نمیره این جوری

اگه پرستار گرفتین یه مدت مادرتون هم باشه پیششون تا زمانی که اعتماد بوجود بیاد

پرستار کودک از کجا پیدا کنم؟

من باشم اگه مامانم تواناییشو داشته باشه میدم نگهش داره البته باپول یا هدیه جبران میکنم

اگرم نتونه براش پرستارمیگیرم ولی خونرو دوربین مداربسته میزارم بتونم خودم کنترلش کنم

چون هم شغلم مهمه دراینده هم بچه خرج داره

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
بذار پیش مادرت  هرماه یجور براش جبران کن  با پول یا هرچی

قبول نمیکنه اصلا این شکلی. میگه بذار بچه رو ولی کمر درد داره من دلم نمیاد اسیر بچم بشه روزی چند ساعت نگه داره بازم خیلیه ولی هرروز 12 ساعت خیلیه

مهد کودک + مادر همسرم.. تایم کاریم زیاده ♥️

منم باس روزی12 ساعت برم سر کار. ولی حقوقش عالیه و درضمن جدای از پولش مجبورم برم چون باس مدرک لیسانسمو بگیرم نرم بهم مدرک نمیدن

مهد بخاطر کرونا میترسم و اینکه به تغذیه و بهداشت بچه توجه نشه درست درمون

من باشم اگه مامانم تواناییشو داشته باشه میدم نگهش داره البته باپول یا هدیه جبران میکنم اگرم نتونه ب ...

میتونم براش پرستار بگیرم ولی خونه مادرم بره کمک اون باشه. پرستار کودک از کجا پیدا کنم خوب باشه؟

آخه مادرم دیسکای کمرش جابجا شده براش سخته. خودش میگه میتونم ولی دلم میسوزه. چند روزه همش دارم فکر می ...

عزیزم شرایط خیلی بدیه،اگر مقدوره براتون و برای مادرتون سخت نییت پرستار بگیرید خونه مادرتون بچه رو نگه داره،یا مادرتون بیاد خونتون و پرستار هم بیاد پیش بچه.

من مادرم دوست نداشت بیاد خونمون و پرستار هم بیاد می گفت تو خونه خودم راحتترم.برای خونه خودشون هم که گفتم پرستار بره خونشون دیدم معذب میشن.دیگه سعی می کنم جبران کنم.هرچند می دونم جبران شدنی نیست لطفشون.

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.