خانما من یک بچه یک ساله دارم میخوام برم سر کار نمیدونم بچمو چیکار کنم ،مادرم تا حدودی میتونه نگه داره ولی نمیخوام زیاد بهش زحمت بدم. میخوام ببینم شما بچه تونو چیکار میکنید؟ مهد و پرستار کودک خوب هم سراغ ندارم و اعتماد کردن برام خیلی سخته چون خودم توی بچگی تجربه های تلخی داشتم. خواهش میکنم کمکم کنید
من به دلایلی مجبورم برم سرکار. 😢
یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه مادرم دیسکای کمرش جابجا شده براش سخته. خودش میگه میتونم ولی دلم میسوزه. چند روزه همش دارم فکر می ...
عزیزم شرایط خیلی بدیه،اگر مقدوره براتون و برای مادرتون سخت نییت پرستار بگیرید خونه مادرتون بچه رو نگه داره،یا مادرتون بیاد خونتون و پرستار هم بیاد پیش بچه.
من مادرم دوست نداشت بیاد خونمون و پرستار هم بیاد می گفت تو خونه خودم راحتترم.برای خونه خودشون هم که گفتم پرستار بره خونشون دیدم معذب میشن.دیگه سعی می کنم جبران کنم.هرچند می دونم جبران شدنی نیست لطفشون.