2777
2789
عنوان

یه شب یه خواب راحت ندارم:(

207 بازدید | 18 پست

درطول سالای گذشته یادم نمیاد شبی رو که راحت خوابیده باشم تایه سیر گریه نکنم خواب نمیرم که -_-حتی وقتی میرم ورزش که از خستگی خواب برم شده اولش خوابم ببره ولی باز هی از خواب میپرم و میزنم زیر گریه همش تو خواب یاد گذشته و خطراتم میوفتم پا میشم گوشیمو برمیدارم میبینم حتی یه نفرم ندارم که احوالمو بگیره چه برسه ....ارزو میکنم کاش یکی بود که بغلم میگرفت ک بخوام از گذشتمو تنهاییم رنج میبرم هرروزم بدترو بدتر میشه نمیدونم چکار کنم راه حلی دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو گذشته چه اتفاقی افتاده که اینهنه به همت میزنه؟

از سختیایی که کشیدم رفتار بقیه باهام از بدیایی که بقیه بهم کردنو حقمو پایمال کردن از کتکایی که خوردم از تحقیرایی که شدم از زندگی مشترک خیلی بد خانوادم از طلاق مادر پدرم از رفتن مادربزرگم ..از سو استقاده هایی که نامزدم ازم کرد از بچه دارشدنم از بی پناهی تنهایی ازهمه بدتر بخاطر سقط بچم...همش همیشه جلو چشممه که چرا یکی توزندگیم نخواست که بهم محبت کنه جای اینکه وسیله ببینتم

از سختیایی که کشیدم رفتار بقیه باهام از بدیایی که بقیه بهم کردنو حقمو پایمال کردن از کتکایی که خوردم ...

عزیزم

چقدر سختی کشیدی

چی میشه کرد همه یجوری مسکل دارن دیگه

الان پوپدر منم اخیرا فوت کرده اصلا حال زندگی حال نفس کشیدن ندارم

از این گرفتاری فاصله بگیرم شاید یه مشکل دیگه بیاد.

خدا کمکت کنه عزیزم

ما که ار بیرون میبینم

خدا میدونه جقدر سختی میکشی

حتنا یه شماور خوب برو

منم همینطور م ولی با اینکار ا فقط به خودت ضربه می‌زنی من فقط وقتی که خیلی حالم بد باشه اینجوری گریه ...

دلم میخواد ولی دست خودم نیست روز رو همش مشغول کارمیشم که فرصت فکرکردن بهشو نداشته باشم شب تو خواب همش میشه برام کابوس یاهواکه تاریک میشه انگار یکی داره حلقموفشار میده تا خفه شم واقعا نفسم بزور میاد