2777
2789

سلام بچه ها حالم خیلی بده خیلیییییی درد دارم اولش فقط چندتا لکه خیلی کوچیک قهوه ای بود رفتم دکتر شیاف پروژسترون داد اما گفت واژینال اومدم خونه تا گذاشتم افتادم به خونریزی وحشتناک که مجبور شدم نوار گذاشتم دردام زیاد شده بود شب یه دونه دیگه گذاشتم اما این بار رکتال گذاشتم اما خونریزی بند نمیومد امروز صبح رفتم دکتر دهانه رحمم بسته بود سونو هم کردم ساک حاملگی بود و کیسه زرده ساک نسبت به سه روز پیش بزرگتر بود اما پنج هفته و شش روز رو نشون میده که هنوز قلب مشخص نیست خلاصه دکتر گفت شیاف رو استفاده کن و استراحت اما این درد وحشتناک امونم رو بریده به نظرتون داره سفط میشه یا به خاطر شیاف واژینال دهانه رحم تحریک شده؟ تجربه ای دارین کمکم کنین

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف رو واژینال استفاده نکن

اخه یه دکتر متخصص و جراح زنان نمیدونه شیاف نباید واژینال باشه این چه بلایی بود سرم اومد امکان داره بند بیاد؟😭😭😭 این دردای لعنتی رو چیکار کنم

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
تا دهانه رحم بسته هست نگران نباش منم از عفونت شدید خونریزی داشتم ولی سونو گفت دهانه بسته هست سقط ...

آخی ایشالا سلامت باشه همیشه گل دخترت شمام لخته داشتی؟؟ میترسم که چرا بند نمیاد

نکنه خدایی نکرده زبونم  لال دوقلو بوده یکیش خارج رحمی شده

نمیدونم والا سونو دوبار رفتم خوب همه جا رو بررسی کردن دردش یک طرفه نیست دقیق مثل پریودی ولی چند برابر 

لخته کم ولی خونش خیلی تیره بود

فکر کنم واسه من سقط شد😭 یه تیکه ژله ای مانند سفید دفع شد دردام تموم شد

ی سونو بده انشاالله اینطور نیست

خب اون لخته سفید رنگ چیه پس صبح سونو بودم گفت ساک هست اما الان این دفع شد دیگه چرا برم سونو نمیدونم چیکار کنم خسته ام 

ی سونو بده انشاالله اینطور نیست

منم تنبلی تخمدان داشتم و همسرم واریکوسل عمل کرده بود بعد از دو سال تلاش مثبت شد که اونم اینجوری شد 😭

در حالت عادی خیلی خونسردم تازه سرخوش و خندانم ولی میدونم یکی دو روز دیگه از شدت گریه خودمو خفه میکنم

عزیزم غصه نخور میدونم خیلی سخته آدم بعد کلی تلاش اینطور بشه اما چاره ای نداریم...اگه سونو رفتی بچه چیزیش نشده بود دعای کمر ببند ...صلوات حضرت زهرا سه روز بخون ...امیدوارم خوش خبر بیای اگه هم نشد فدای سرت انشاالله دفعه بعد