2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه ی لحظه بیاین....

107 بازدید | 5 پست

من قرص ال دی برای پیشگیری از بارداری استفاده میکنم دیشب آخرین قرصو از یه بسته خوردم دیشبم رابطه داشتم خواستم بدونم دیگه لازم نیس ی بسته دیگه رو شروع کنم چون اخرین نزدیکیم با اخرین قرصم یکی شد 

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
محض احتیاط یه دونه ی دیگه امشب بخورین

یعنی اگه نخورم امکان بارداری هست ؟

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه لازم نیست ال دی که مصرف میکنی به نظرم یه هفته فاصله میدی  معمولا تو همون هفته پریودت هم شروع میشه بعد بسته بعدی رو میخوری. ماه اول مصرف  که نبودی؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
نه دیگه لازم نیست ال دی که مصرف میکنی به نظرم یه هفته فاصله میدی  معمولا تو همون هفته پریودت هم ...

نه اخرین قرصم بود یعنی دیگه نباید مصرف میکردم که پریود بشم