2777
2789
عنوان

یعنی چشم هم اتاقیم شوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 30 پست
خوب خیلی از چیزارو خودش میبینه دیگه  یعنی هربار من حرف زدم تو اتاقم اونم پیشم بود به یه دعوایی ...

متاسفانه چشمت میزنه خیلی راحت بگم حواستو جمع کن زندگیت نپاشه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
آخه خودش تو اتاق هست بعد یه چیزایی رو میپرسه دیگه حرف پیش میاد بعد من اصلا نمیدونستم دیشب دیگه خیلی ...

میبینی ک انرژی منفی برات داره دگ هیچی نگو

اگرم پرسید باخنده بگو اینا مسائل شخصی و خصوصیییه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه چشمت میزنه خیلی راحت بگم حواستو جمع کن زندگیت نپاشه 

خیلی ناراحتم اصلا خیلی دختر خوبیه با همم خوبیم ولی کلا ازش بدم اومد چون همش از دیشب دارم انرژی منفی میگیرم ازش

آخه خودش تو اتاق هست بعد یه چیزایی رو میپرسه دیگه حرف پیش میاد بعد من اصلا نمیدونستم دیشب دیگه خیلی ...

دختر توکجای کاری ۱بار ۱بار نشده من به خودم تو ذهنم بگم خداروشکر زندگی آرومه باشوهرم‌چنان الکی دعوامون میشه که نگم برات تازه اینقد ازاین‌چشم خوردم الان توبدترین شرایطم  

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اصرارتو به هرکسی نگو مخصوصا رابطتت با شوهرتو از خوبیه رابطه هیجا نباید گفت  تجربه دارم که میگم ...

وای خیلی ناراحتم 

چبکار کنم الان؟

تروخدا یه راهکاری بدین برا دفع این همه انرژی منفی

خیلی ناراحتم اصلا خیلی دختر خوبیه با همم خوبیم ولی کلا ازش بدم اومد چون همش از دیشب دارم انرژی منفی ...

عزیزم اخه چشم اون به خوبی و یا بدیش ربطی نداره من دیدم تواقوام خانم که اخلاقش عالی ولی چشمش شوره 

ماشالا لا قوه الا بلا العلی العظیم بخون حتتتمنننن

معجزس

سه بار بخون

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
دختر توکجای کاری ۱بار ۱بار نشده من به خودم تو ذهنم بگم خداروشکر زندگی آرومه باشوهرم‌چنان الکی دعوامو ...

اره خودمم همینطورم

بعد تازه من خودم خییییلی زود چشم میخورم‌ 

الان چیکار کنم برا دفع این همه انرژی منفی

تروخدا کمکم کنید من خودم واقعا نمیخوام رابطم اینجوری باشه دیشب نامزدم میگفت بیا توافقی از هم جدا بشیم اصلا با هم تفاهم نداریم

فک کنم تا ۲ماه پیش جونمون برا هم میرفت میگفتیم هر مشکلی باشه ما با همیم

وای خیلی ناراحتم  چبکار کنم الان؟ تروخدا یه راهکاری بدین برا دفع این همه انرژی منفی

پیشش حرفی نزن مخفی کن ازشوهرت تعریف نکن از اتفاقهاوحرفا بین شوهرت چیزی نگو

اره خودمم همینطورم بعد تازه من خودم خییییلی زود چشم میخورم‌  الان چیکار کنم برا دفع این همه ا ...

بخدا منم عاجز موندم نمیدونم چیکارکنم زندگیمو مثل قبل کنم همش دعا میکنم 

آره اینم خیلی خوبه  از دیشب داره ازش بدم‌میاد

حق داری عزیزم ۱بار همسایه ام تواولین برخورد بهم گفت باشوهرت خوشبختی گفتم نه نیستم 😑والا