2777
2789
عنوان

باهمچین شوهری من چکارکنم😭😭😭

4125 بازدید | 204 پست

من باردارم بعد دو روز پیش برا تخت و کمد سیسمونی رفتیم خرید شوهرم ازقبل بارداری کلا میگف متاسفم برا خانوماییکه باردار میشنو خانوادهاشون سیسمونی میخره خب ب بنده خدا خانوادها چه ک سیسمونی بخرن یکی دیگه بچه میاره اونوقت یکی دیگه باید زحمت بکشه حالا تااینجاشو داشته باشید بعدمن باردارشدم الان هفت ماهمه خوبه خداروشکرمامانم گف ولش کن حرفشو گوش نده اون از روهوا یچی گفته پسفردا اگه ما چیزی نزاریم میکوبه توسرت خدایی مامانم خیلی حس ششمش بالاس حدود۱۲میلیون خدامیدونه مامانم فقط لباس خریده و دوسه تاتیکه اسباب بازی بعدشوهرم گف تخت وکمدو بگو من میخرم منم بااصرار ک مامان بااینشرایط بیخیال بزارشوهرم میخره اونام قبول کردن دوروزپیش رفتیم خریدیم حالا دوروزه دقیقاااشوهرم باهام دعوامیکنه میگه گداگشنه ها خوبه همه سیسمونیومن خریدم درصورتیکه ۶میلیون وصدشد تخت وکمدش گفتم الان زنگ میزنم مامانم کلی فحش بخانوادم داد بخدا دوشبه خوراکم گریس 😭😭😭😭حالابنظرتون بمامانم بگم بزنگه بهش بگه بخدا اونجام کارتشومامانم بشوهرم دادگف مامیخریم چکارکنم بچه ها توروخدا کمک کنید 😭😭😭ببخشید طولانی شد😔😔😔

الان میان میگن از مامانت بپرس من کی ازدواج میکنم

یا دوس پسرم کی برمیگرده

یا لباسم چ رنگیه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میان میگن از مامانت بپرس من کی ازدواج میکنم

😂😂😂😂😂

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
الان میان میگن از مامانت بپرس من کی ازدواج میکنم یا دوس پسرم کی برمیگرده یا لباسم چ رنگیه

وای نکته ای گرفتی

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
وای یاد اینموضوع نبودم خندم گرف خدا خیرت بده😄😄

قربانت😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
شوهرت گوه خورده خانوادش یادش دادن

نمیدونم بخدا اصلا هنگ هنگم کلا دوگانس شخصیتش منکه ۵ساله ازدواج کردم باهاش اصلا بهش اعتماد ندارم بخدا خودش اصرار کرد نمیدونی چجوری فیلم بازی میکنه همه فک میکنن خیلی آقاس حتی بعضی وقتا بخانوادم میگم شخصیتشو اونام بحرفام شک میکنن

وای یاد اینموضوع نبودم خندم گرف خدا خیرت بده😄😄

بهش بگو تو همونی که قبل بارداری میگفتی متاسفم برای ....

در ضمن بگو خودت خواستی بخری

در ضمن بگو صدات ضبط کردم الان میفرستم برای خانوادم

خخخخ

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
شوهرت یه مرد خسیس و بدبختیه که اشک زن حاملرو با این چرت و پرتو درمیاره و شما هم مقصری برای این ادم س ...

خداشاهده من بمادرم گفتم چیزی نزار این لیاقت نداره گف ما براون نمیزارم برا دل توعه گفتم دل من بمیره من هیچی نمیخام گوش ندادن😭😭😭