2777
2789

من 8ماهه اومدم سرخونه زندگیم.شوهرم گل میکشه حشیش و اینجور چیزا.اصلنم قبول نمیکنه عیب شو.همش میگه تو دیوونه ای.بخدا خستم از دیر اومدنش از الکی پیچوندن من‌.از قطره چشمی که جیبش داره تا بریزه توچشماش قرمز نشه من بفههم گل زده...کاش همه چی تموم شه ب یکبار..حوصله دعوا کتک کاری حرفای مردمو ندارم.کاش یکی ب داد امثال من برسه...تواین زندگی ب چ امیدی بچه دارشم.هرروز دعوادعوا...میگه من که ازتامین دارمت چیکار داری من چی میکشم چرا دیر میام.منظورش ازنظر مالیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم اره.میگن جداشو.اما من پشتوانه ندارم حمایتم نمیکنن گه برم سرکاری چیزی.میگن طلاق بگیر حرف فقط

تا بچه نداری جدا شو

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
خانوادم اره.میگن جداشو.اما من پشتوانه ندارم حمایتم نمیکنن گه برم سرکاری چیزی.میگن طلاق بگیر حرف فقط

عزیزم اگه پشتوانه نداری طلاق بگیری اذیت میشی باید بعد این اتفاق سرکار یا باشگاه یا بیرون با دوستات بری تا ضربه نخوری

خوب چکار کنن دیگه ؟ بهت میگن حدا شو دیگه 

حتما باید توهم بزنه بیاد بزنه یه چیزیت بشه ؟ 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

کاش یکی بود ب دادمون برسه من دوتا بچه دارم شوهرم همینا رو به اضافه مواد سفید میکشه آه در بساط هم نداریم بخدا من خودم میرم سرکار کشاورزی و زمین اینا روزی صد ده هزارتومن کار میکنم تازه 40 تومنش هم آقا میگیره مواد میکشه بخاطر بچه هام از خودم گذشتم دارم میسازم عین یه مرده تو خونه افتاده تنها دقدقه ای زندگیش شده جور کردن مواد کاش یکی بود ک کمکمون کنه از شر این زندگی خلاص  بشیم💔

عزبزم هیچوقت به خاطر مسئله مالی تو یه رندگی نمون خودتو قوی کن بعد تصمیم به  جدایی بگیر قوی از ن ...

منو اسیر این زندگی کرده دیشب از سرکار اومده بخاطر نذاشتن یخ تو فریزر داد بیداد راه انداخت.اونم فریزر جا نداشت که اب بزارم ازاین یخچال قدیمی یاس...میگم چ حقی داری داد بزنی من چ گناه کردم زن تو شدم.