2777
2789

بچه اولم سه سالو نیمشه تا این یکی میاد میشه چهار سالش با اینکه بخاطر بچه اولم که تنها نباشه و پشتوانه ای داشته باشه گذاشتم باردار بشم...و خودش خیلی میاد شکمم ناز میکنه هی میگه عزیزم داداشیم...ولی کاهی که دست میکشم رو شکمم یا میرم سونو صدای قلب جنین گوش میدم و براش ذوغ میکنم یا یکم تو وجودم بهش احساس علاقه پیدا میکنم عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه یوقت بچم ناراحت شه من اینو دوست داشته باشم یا شوهرم شکممو ناز میکنه عذاب وجدان میگیرم برا بچه اولم ایا شماهم اینجوری بودین حس میکنم اگه اونو دوست داشته باشم به بچه اولم خیانت کردم دیگه دارم دیونه میشم

جاوید عشق مامان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای عزیزم. چه مادر دل نازکی

خیلی حالم بد میشه دیگه اینقد به بچه اولم این چن وقت توجه کردم و لوسش کردم فوق الاده لوس شده و هرکار دلش میخاد میکنه ولی باز همش احساس میکنم دارم درحقش ظلم میکنم

جاوید عشق مامان

من اوایل اینجوری بودم

حتی روز زایمان قبل رفتن به اتاق عمل یه ویدئو برا پسرم گرفتم و توش براش حرف زدم و گفتم همیشه برام عزیزی و کلی گریه کردم هنوزم دارمش

ولی الان هر دوتا رو یک اندازه دوست دارم و پسر بزرگمم عاشق دادششه

ولی واقعا اوایل تولد دومی خیلی روزای سختیه خودتو آماده کن

منم همچین حسی دارم

یکیو میبینم بچش کوچیکه دوباره بارداره دلم برای بچه اول خیلی میسوزه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
منم همچین حسی دارم یکیو میبینم بچش کوچیکه دوباره بارداره دلم برای بچه اول خیلی میسوزه

اره منم همین حسو دارممم هرچند پسرم خودش اینقد ذوق داره هی میگه نی نی کی میاد

جاوید عشق مامان