2777
2789

خانوم گلیا شبتون خوش و پرارامش 

میگم من یکماهه از فیس براش استفاده میکنم و بعد از سرم لیفت صورت. 

ولی گاهی جوش ریز میزنم. چرا؟ یعنی ممکنه استفاده از فیس واش باعث باز شدن منافذ بشه و بعد  استفاده اژ سرم بعدش که میشینه رو اون منافذ. باعث بسته شدن و علت جوش باشه؟ 

فیس واششم مارک ویتالیر 

سرمم مارک سیلکر هس

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

من فقط ژل و کرم ضد چروک و بوتاکس میزنم قرص کلاژنم میخورم.

با ویتامینای مختلف.

اب و سبزیجات زیاد میخورم‌.

لوازم ارایش فیک هم استفاده نمیکنم.

لوازم ارایش و کرم و قرص کلاژنمو از فرانسه میخرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بلک ماسک استفاده میکنم خیلی خوبه کل چربی پوستو میکشه باید هفته ای دوبار استفاده کنی

متنفرم از ماسک بلک 😐🥴 کلا با ماسک های کارخانه ای مخالفم

مگر خونگی باشه 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
من فقط ژل و کرم ضد چروک و بوتاکس میزنم قرص کلاژنم میخورم. با ویتامینای مختلف. اب و سبزیجات زیاد می ...

خیلیم عالی. 

والا نمیدونستم از این ماسک متنفری من فقط تجربه خودمو گفتم

😂😂😂ممنون عزیزم.