2777
2789

باغ..یا کارگاه داشته باشین...این طفلی رو هم سرپرستی کنین....خیلی خوشکله...توی روستایی که بوده بهش حمله شده...بعد طی مراحل درمان نیاز به یه حامی داره...اگر میتونین، سرپرستیشو قبول کنین....سگ بزرگه..اگه بهش رسیدگی بشه خیلی خوشکلترم میشه و کاملا رامه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان تحت درمانه...بعد از مرخصی دنبال یه حامی ام براش....اگر واقعا شرایطشو دارین واسم درخواست بدین...مسئله نژاد و اینا نیست...حیوونکی واقعا شرایط سختی رو گذرونده..یکیو میخام دوسش داشته باشه و بهش محبت کنه

شرمنده عزیزدلم آخه من ایران نیستم وگرنه اینقدر عاشق سگم بی شک قبول میکردم . فقط دوس دارم ببینمش

حیف نمیتونم وگرنه از همین ایران میفرستادمش واستون😊فعلا وضعیت خوبی نداره....بلایی ک ب سرش اومده قابل گفتن نیست..چندتا جراحی داره....انجام بشه بعد عکسشو میدم...ببخشید

حیف نمیتونم وگرنه از همین ایران میفرستادمش واستون😊فعلا وضعیت خوبی نداره....بلایی ک ب سرش اومده قابل ...

انشالله هر چه زودتر حالش خوب بشه و یه خانواده مهربون پیدا بشه ببرنش پیش خودشون .