2777
2789

سلام مامانا لطفا بیاین از تجربه خودتون و نظر دکترتون بگین که برای اینکه بچه زردی نگیره چه کارهایی انجام داد؟ ایا رژیم غذایی تاثیر داره؟؟

نمیشه کاریش کرد  به خون مادر و بچه ربط داره    معمولا میگن ماه های آخر گرمیجات کم بخوری زردی نمیگیره ک دکتر گف ربطی نداره

فک کنم اون مامانایی ک گروه خونی O یا Aهستن  بچشون زردی میگیره

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه کاریش کرد  به خون مادر و بچه ربط داره    معمولا میگن ماه های آخر گرمیجات کم بخو ...

من B بودم دوتا بچه هام زردی داشتن

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

رژیم بارداری ربطی نداره  اولیش که به گروه خونی مادر ونوزاد مربوطه،مورد دوم که من ازش مطمئنم کم آبی بدن نوزاد توروزای اوله،سربچه اولم تاسه روز شیر نداشتم یکم آغوز بود پرو پرو هی میذاشتم دهنش میدیدم جیش نمیکنه متوجه نبودم شیر ندارم زردی گرفت البته زیاد نبود بادارو وشیردهی مرتب رفع شد،سردومی روزای اول شیر خشک دادم‌تا شیرم بیاد دیگه زردی نگرفت با اینکه من گرمیجات زیاد میخورم هم تو بارداری هم بعد زایمان زردی نگرفت

خدایا مسافر 

من هر کار کردم باز زردی گرفت ولی دو روز دستگاه اجاره کردم تو خونه گذاشتم توش خوب شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
رژیم بارداری ربطی نداره  اولیش که به گروه خونی مادر ونوزاد مربوطه،مورد دوم که من ازش مطمئنم کم ...

مرسی عزیزم از تجربه ات که در اختیارم گذاشتی چون منم شنیدم گرمی نخورم ولی بعضیها هم میگن بی ربطه مونده بودم چی کار کنم

مرسی عزیزم از تجربه ات که در اختیارم گذاشتی چون منم شنیدم گرمی نخورم ولی بعضیها هم میگن بی ربطه موند ...

من که کلاعاشق گرمی جاتم زیاد میخوردم به نظرم ربطی نداره،سربچه اولم فکر کردم از گرمی جاته ولی این دفعه تجربه شد برام‌که بعد زایمان به تعداد دفعات ادرارش دقت کنم آب بدنش کم نشه 

خدایا مسافر 
یعنی ماه اخر اصلا گرمی نخوردی و بازم زردی گرفت؟؟

اره دکتر متخصص اطفال بعدا بهم گفت اصلا گرمی تاثیر نداره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲