غریبه۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 4 عنوان قلب جنین 64 بازدید | 5 پست سلام من هفته هفت رفتم قلب جنین رو شنیدم ولی الان تو هفته یازده هستم رفتم غربال گری میگه جنین صدای قلب نداره کسی هست همچین موردی داشته تا به حال دارم دق میکنم 1400/04/17 | 21:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 یعنی چی صدا ندارهنظر دکترت چی بودیه سونوگرافی دیگه برو تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
غریبه۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 4 چندجادیگه بروسونو دکتر خودم سونوی واژینال نوشته گفت یه هفته دیگه برو
غریبه۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 4 یعنی چی صدا نداره نظر دکترت چی بود یه سونوگرافی دیگه برو سونو نوشت( واژینال) گفت هفته دیگه برو به نظرتون فردا برم یه سونو معمولی یه جای دیگه یا همون یه هفته صبر کنم واژینال بدم
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 سونو نوشت( واژینال) گفت هفته دیگه برو به نظرتون فردا برم یه سونو معمولی یه جای دیگه یا همون یه هفته ... به حرف دکترت گوش کن همون هفته بعد برو الکی به خودت استرس نده شاید زود رفتی تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی