2777
2789

خاک تو سرشون که یادشون رفته.

بعضیا ذاتا خوش  قیافه هستن. منظورم صورت یا بدن عجیب غریب و غیر عادی نیستا. یه جور معصومیت در عین جذابیت توی صورتشون هست. ادم دوست داره نگاهشون کنه. چرا اینجور ادما کم ارایش میکنن؟ یعنی خودشون میدونن یا اتفاقیه؟

اشتباه تایپی بود یا درست متوجه شدم!؟😐

قتل های خاموش زمانی اتفاق می افتد که  جسد های متحرکی بنام انسان بدون احساس شروع به راه رفتن و حرف زدن می کنند و انسانیت را به گورستان آرزوها و خاطرات فراموش شده می برند ...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور .خیلی از دستشون عصبانیم .😤

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

عوضش حواسشون زیادی به ما هست امروز دوبار برقامون رفت

دلتون بسوزه به ما بیشتر اهمیت میدن😁😁

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

کدوم شهری تو ،چه مسئولین نالایقی دارین که برقتون و قطع نکردن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

مثل اینکه گفتن کمتر قطع میکنن مال ما هم نمیره چند روزه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

ما هم قطع نکردن اخه این چه وضعشه ایش😩😩😆😆😆

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

براماهم امروز نرفته برم بزنگم تا شب قطع کنن😂😂

راستش چند روزه کلا برامون نمیره

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒