2777
2789

بچه ها دلم خیلی گرفته امروز هفتمین روز هستش که پدرم رو از دست دادم .بابا خیلی مظلوم رفت .خدا لعنت کنه این ویروس رو .بیاین برای شادی روحشون صلوات بفرستیم .

هرکی فرستاد لایک کنه تا منم بفرستم .

خدا همه رفتگان رو ببخشه و بیامرزه .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

براشون خوندم 

شما هم برا مادر من فاتحه بفرستید 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه عزیزم.دیگه غم نیبینی😔

مادر زندایی منم یه ساعت پیش فوت کرد.بچه مجرد تو خونه داره.ی دخترش بعد سالها نازایی تازه حامله شده.ی پسرش سرطان گرفت طی 3سال آب شد جلو چشمش.خودشم یهویی مریض شد چن ماهه بیمارستانه عفونت کل بدنشو گرفت بعد رفت مغزش.بنده خدا امروز بهتر شده بوده یکم.ولی 1ساعت پیش خبر دادن فوت شده.براش اگه میشه صلوات بفرستین خیلی سختی کشید تو زندگیش😔

خدا رحمتشون کنه عزیزم.دیگه غم نیبینی😔 مادر زندایی منم یه ساعت پیش فوت کرد.بچه مجرد تو خونه داره.ی ...

اخ عزیزم ،منم برادر ومادر درگیر هستن .خواهرم بعد چند سالی که از ازدواجش گذشته امروز بخشش دنیا اومد اخ که دلم میخوادفقط پیش پدرم برم .  

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .