2777
2789

راجب یکی از فامیلای نزدیکمونه امروز یکی تاپیک زد من براش تعریف کردم ولی همیشه سوال بود برام چرا اینجوری رفتار میکنه  و‌من تاپیکام پر بود الان اومدم نظر شمارو بپرسم 

من کاری نکردم واقعا نریزین سرم

الان کپیش میکنم میفرستم 

قبل ازدواجش ک همش نگاهم میکرد مهمونی و اینا حتی برمیگشتم چشم تو چشم میشدم باهاش ولی اذیتم میکرد این موضوع همش فاصله میگرفتم ازش

همشم میومد مثلا نزدیک من و اینا

یادمه ی بار تو اتاقم نشسته بود ی دفترم باز بود جلوش ی چی نوشت ولی من دیگه یادم رفت و اونم گذاشته بود سر جاش

چند مدت بعد دفترمو برداشتم دیدم ی شعر عاشقانه نوشته

مثلا همه داشتن با ی ماشین میرفتن برای اینکه من با اون تو ی ماشین نباشم گفتم من با ماشین خودمون میام یهو دیدم در باز شد گفت منم با شما میام من گفتم چیزه من میخوام برم با ماشین شما پیاده شدم رفتم 😬بعدش ی جوری رفتار کرد انگار بدش اومده در کل این رفتارا زیاد بودن  مثلا هر جا بودیم  از منم سوال میپرسید یا یچی یکی میگفت ،اون میگفت که شوخی میکنه ناراحت نشی و اینا خیلی چیزای دیگم بود الان به ذهنم نمیاد ولی من خیلی خیلی سرد رفتار کردم دیگه ازدواج کرد

بعد ازدواجم مثلا میخواستن تو عروسی برقصن عروسی یه فامیل دیگمون بود زنشم داشت میرفت باهاش و فامیلای دیگ برگشت صدام کرد گفت بیا بریم برقصیم اینا یا خونه ی فامیل دیگه بودیم من داشتم خمیازه میکشیدم تو اشپزخونه اون تو پذیرایی ی سمت دیگه بود اصلا دیدم اومد کنارم گفت خوابت میاد گفتم اره منظورمه حواسش هست ؟ یا توهمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ازدواجش ک همش نگاهم میکرد مهمونی و اینا حتی برمیگشتم چشم تو چشم میشدم باهاش ولی اذیتم میکرد این ...

همه اینا اکی ولی 

الان که زن داره ☠️☠️

بهش فکر نکن روت حس داشت تو زنش بودی

قبل ازدواجش ک همش نگاهم میکرد مهمونی و اینا حتی برمیگشتم چشم تو چشم میشدم باهاش ولی اذیتم میکرد این ...

حواسش باشه یا نباشه مهم نیست کلا 

ببخشید ولی اگه واقعا دوستت داشت با شما ازدواج میکرد

رفتار های بعد ازدواجش هم نشونه هول بودنشه

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
ازش دوری کن

خیلی رفت و آمد داریم اون تایم که مجرد بود تماس فیزیکیشم باهام زیاد بود من خوشم نمیومد 

حتی کنار پارتنر الانش اومده بود به من تکیه داده بود انگار تو بغلمه من گفتم میشه بلند شی زنش گفت وااا چیکارت داره🥸

حواسش باشه یا نباشه مهم نیست کلا ببخشید ولی اگه واقعا دوستت داشت با شما ازدواج میکردرفتار های بعد از ...

میدونم میخواستم بدونم ازش بدم بیاد و خیلی دوری کنم؟

وگرنه من همچین ادمی نیستم

خیلی رفت و آمد داریم اون تایم که مجرد بود تماس فیزیکیشم باهام زیاد بود من خوشم نمیومد حتی کنار پارتن ...

این آدم مشکل داره 

دوری کن 

یا دوستت داره که خب با توجه به متأهل بودنش این دوست داشتن به دردت نمیخوره 

یا اینکه کلا تو همه میلوله و این دیگه خیلی بدتره