2777
2789
عنوان

کیا اعتماد ب نفس و عزت نفس دارن بیاید🌝📚

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب  مثلا چ کتابایی، با چ موضوعی؟

کتابهایی با موضوع روانشناسی و اجتماعی که دربردارنده اطلاعات عمومی هستند

* کاش میشد سر تموم این سخنرانهای انگیزشی رو کرد زیر آب ، بعد در حالیکه دارن "خفه" میشن بهشون گفت : فقط مثبت فکر کن ...*

@هندیچه مرسی عزیزم⚘

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ما خودبخود اعتماد به سقف داربم

عالی🌱 چی باعث میشه ک خودبخود داشته باشی و چکار میکنی حفظش کنی ، کمرنگ نشه یا ازبین نره؟

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

فقط بگو ک... لق بقیه 😁🤣🤣🤣

این فقط ی جمله نیستاااا

یه سبک زندگیه🤝🏻🌸👋🏻

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
خودتو قبول داشته باش

یکم بیشتر توضیح میدی؟

من دارم ولی اصلا به ظاهرم نمیرسم

خب بهای زیادی برای به دست آوردنش دادم متاسفانه...

ولی راهش اینه اولا با تمام وجود بپذیری که همه ایراداتی دارن...پس تو با تمام ایراداتت میتونی بهترین باشی و بدونی چیزی از هیچکس کم نداری

دوم اینکه بدونی چیزی که تو رو بالاتر میبره اعتماد بنفسته...یعنی اگه تو زیباترین هم باشی ولی اعتماد بنفس نداشته باشی ناخودآگاه همه زشت میبیننت

اصلا زشتی به بقیه ساطع میکنی و بالعکس

و این یه قانونه مهمه...تمرین اعتماد بنفسم جلوی آینس...برو جلوی آینه و سعی کن شبیهه آدمهای با اعتماد بنفس راه بری یا حرکت کنی...اولش خندت میگیره

ولی چند بار که تمرین کنی عادی تر میشه بعد جلوی آدمهایی که خیلی رو دربایسی باشون نداری این کارو کن و کم کم میفهمی که خجالت نداره و برات جلوی همه عادی میشه

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏

من یکیشو دارم اما اونیکیونه .فک کنم عزت نفس ندارم .نمیدونم مشاورگفت.البته قدیماهمین یکیمم نداشتم.

من جولواینه وایمیستم به خودم نگاه میکنم ازخودم تعریف میکنم .مثلاچع خوشگلم .چه لب قشنگی یا چقدرمودب .یامیگم من ارزششش دارم چون خدامنوخلق کرده

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
از آدمایی ک اعتماد بنفس تو ازت میگیرن دوری کن ، با آدمای پر انرژی دوست شو . اطرافیان خیلی تاثیر دارن ...

کاملا درسته👏

حالا اگه ب هردلیلی نشه اون ادما رو حذف یا کمرنگش کرد چی؟

اولویتت خودت باش 

مرسی درسته👌🏻

حالا اگه خواسته ای کسی ازت داشته باشه ک ازت بربیاد ولی دوست نداشته باشی انجامش بدی (ن دلیل خیلی منطقی، کلا حسی) بازم حس خودتو در اولویت قرار میدی؟ 

یا گاهی فدا میکنی حس و حال خودتو ؟