2777
2789
عنوان

پسرم ب صداها واکنش نداره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 81 پست

بچه رو اذیت نکن یوقت با صدای بلند نترسونیش.هر بچه ای تو یه سنی به بعصی چیزا واکنش نشون میده اخه بچه سه ماهه چه میدونه لالایی چیه اینا که گفتی طبیعیه الکی خودتو حرص نده شیر غصه به بچه نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه رو اذیت نکن یوقت با صدای بلند نترسونیش.هر بچه ای تو یه سنی به بعصی چیزا واکنش نشون میده اخه بچه ...

نه نمیترسونم که.مثلا صدای بستن در بیاد خودش جا میخوره.نباید با صدای مامان باباش اروم بشه و برگرده؟؟

آسمان تو چه رنگ است امروز......  
مثلا نباید صدای منو بشناسه یا برگرده سمتم؟؟

انشاا... که چیزی نیست عزیزم

ولی حتما دکتر ببر تا خیالت راحت بشه

مگه داخل بیمارستان بدو تولد شنوایی‌ رو چک نکردن؟ 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
اره 

چیزی نیست نگران نباش بچه داداش منم همینجور بود فقط گریه میکرد اصلا به صداها واکنش نداشت الان بزرگ شده شنواییش مشکل نداره بازم نگران بودی یه دکتر  ببر 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
انشاا... که چیزی نیست عزیزم ولی حتما دکتر ببر تا خیالت راحت بشه مگه داخل بیمارستان بدو تولد شنوایی ...

اون موقع گفتن گوشش جرم داره جواب نمیده سه ماه بیاریدش

به صدای زنگ یا عطسه توجه میکنه؟  گردنش رو میتونه بچرخونه؟ اصلا نگران نباشید ولی برای احتیاط د ...

مثلا عسطه کنارش باشیم اره.گردنش رو چجوری بچرخونه یعنی؟؟

نه الان زوده خب  پسر من تو سه ماهه  الان ک صداها رو نمیشناسه

شما باهاش حرف میزنید برمیگردهوب طرفتون؟؟یا مثلا با لالایی اروم بشه؟؟یا اهنگ میذارید اروم بشه؟؟

عزیزم نگران نباش ب برادر زاده من گفتن کلا ناشنواس اونم دم گوشش هرچقد قابلمه هم ب هم میکوبیدیم واکنش نشون نمیداد الان ۸ سالشه ماشالله هیچ مشکلی هم نداره

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹