2777
2789
عنوان

😰😰😰😰چکنم

200 بازدید | 10 پست

بچه هاسلام.شوهرم مریض شده کرونااورده .منم گرفتم .ماه دیگه کنکور دارم انرژی وحوصله ندارم بخونم.😰

خودم که مریضم اونم‌ کل روز خوابه .نه حرف میزنه نه هیچی .حوصلم هم سررفته .

تب هم داره هرچی میگم بیابریم دکتر دوباره .وسرم بزن نمیاد بهم میپره.

میگین چکنم

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

دیروز میگه اگرمن ازاین مریضی بمیرم چی 😐خداکنه زنده بمونم. مامانم خیلی گناه داره خورد میشه 😐😐😐

گفتم من چی .زن وشوهر همه ی زندگی هم هستن .توفکرمن نیستی؟مریض داریت بامنه داعم پیش منی کارات بامنه . اخرسرمن کجام؟؟ 

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

کسی نیس؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز میگه اگرمن ازاین مریضی بمیرم چی 😐خداکنه زنده بمونم. مامانم خیلی گناه داره خورد میشه 😐😐😐 گ ...

چ جواب داد؟

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
چ جواب داد؟

گفت خوب اخه توجونی. 😐😤

ولی مامانم پیره خوردمیشه😐😐

حالا دعوا سر مردن. اون نوقع داشت بگی زبونتو گاز بگیر من میمیرم.  تو همه چیز منی

همینوگفتم .گفتم منفی نگری .حرف مردن نزن.

ولی برام سواله چرا اینجوری گفت مادرشو باهمه کنتاک هایی که باهاش داره وکمککش نکرده بیشترازمن دوست داره که همه کارهمیشه براش کردم؟

همینوگفتم .گفتم منفی نگری .حرف مردن نزن. ولی برام سواله چرا اینجوری گفت مادرشو باهمه کنتاک هایی که ...

مردا همینن تنها زن زندگیشون و عشق واقعیشون مادراشون هستن ماها فقط ابزار تامین خواسته های جنسیشون هستیم متاسفانه من که بعد از ۸سال زندگی مشترک به این نتیجه رسیدم

مردا همینن تنها زن زندگیشون و عشق واقعیشون مادراشون هستن ماها فقط ابزار تامین خواسته های جنسیشون هست ...

ناراحت شدم .همیشه فکرمیکردم منودوست داره . بامادرسپس خیلی اوقات باهم نمیساختن .ولی من باهاش اوکیم.سعی میکنم با وسواسش و ایرادگیریش کناربیام .حالام اینجوری .بهم میشگه توجونی .یعنی بعدمن ازدواج میکنی دورازجون؟

ناراحت شدم .همیشه فکرمیکردم منودوست داره . بامادرسپس خیلی اوقات باهم نمیساختن .ولی من باهاش اوکیم.سع ...

زیاد بهش فک نکن تو زندگیت اولویت رو به خودت بده نه دیگران به خودت برس ورزش کن از زندگیت لذت ببر به همسرت هم محبت کن اما همه ی احساست رو پای همسرت نریز از من احساسی تر هیچ کس تو این دنیا وجود نداشت الان خیلی پشیمونم از اون همه محبت های بی جوابی که به شوهرم کردم کاش اونهمه انرژی رو واسه خودم میذاشتم