تازه اسباب کشی کردیم،کم مونده شبا مارو با رختخوابمون جابجا کنن ..زبون هم حالیشون نیس..گفتن دارچین و جوش شیرین و پودر مورچه و اینارم امتحان کردم قشنگگگگ تو چشام نگا میکنن از روشون رد میشن... تازه گستاخ تر هم شدن ،مینرسم یه ذره بگذره فحشم بدن😐😐😐
آخ نگو من از مورچه بیزارم بسکه هر کاری میکنم بازم هستن از سم سفید پودری و همه چی امتحان کردم ولی نابود کردن فقط یبار ی نفر بهم گفت همین اسپری سوسک کش ها امتحان کردم تا ی مدت هی آروم میشم دوباره میبینم از تو حیاط از دیوار سیمانی و گچی و همی چی سوراخ کردن اومدن جلو نه غسل می زارم برام نه قند نه خوراکی بیچارم کردم
راهش فقط زدن حشره کش ک گوشه های دیوار ،پشت پشتی ها ،پشت مبل ،کناره های پله،جلو در ورودی تو کناره های حیاط،گوشه ها زیر فرش ،خلاصه تمام کنار گوشه ها_ایکی ثانیه گم میشن،و حشرات دیگم ک بعدا میان خونه ،میبینی کنار دیوار مردن_من حشره کش تارومار بدون بو گرفتم_ دوسه بار زدم ،دوشب پشت هم
داره خیلی زیاد فقط منتظرن کوچکترین چیزی بیوفته زمین سریع از صفحه روزگار محوش میکنن ولی ...
وای کاش برا مام اینجوری بودن. ما چند ساله مورچه داریم همه کار کردیم هرجا سم زدیم از جای دیگه دراومدن از تو پریز برق از تو دستگیره و جای کلید جاهای عجیب غریب فقط سراغ ادم میان به خوراکیا کاری ندارن یکم عرق کنی بدنت پر میشه از مورچه خیلی بدن
خونه مام دارهههه هر روزم تمیز میکنیم میگن لونشو پیدا کنید فلفل قرمز بریزید
اهدای عضو =اهدای زندگی ! من کارت اهدای عضو دارم 💙 من یک دختر شادم عاشق خانوادمم من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام عاشق تئاتر باله ویلون گلف سینکرونایز رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم عاشق مهندسی عمران دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁