2777
2789
عنوان

خانمایی که طلاق گرفتن بیان...

222 بازدید | 23 پست

طلاق گرفتین بعدش چه حسی داشتین ؟دلتنگ نشدین؟از دلتنگیش‌میترسم.وقتی شنیدین ازدواج کرده همسرتون چی؟خورد نشدین؟ازایناش میترسم که نمیتونم‌طلاق بگیرم‌.وگرنه راهی جز طلاق ندارم .یه بچه دارم‌....بیایین بگین طلاق چجوریه؟

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊

دقیقا،من ازشوهرم هیچ خیری ندیدم،ولی میگم اگه یه روزی بشنوم ازدواج کرده حتما خیلی ناراحت میشم

ولی وقتی فک میکنم که شش سال بهش فرصت دادم ودرست نشد،پس منطقی نیست که ناراحت بشم،اگه مثلا برای من عالی بود حالا بازیه چیزی

دیگه بعدطلاق اصلانبایدبهش فکر کرد،اون دیگه تموم میشه

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا،من ازشوهرم هیچ خیری ندیدم،ولی میگم اگه یه روزی بشنوم ازدواج کرده حتما خیلی ناراحت میشم ولی وق ...

شما طلاق گرفتی ؟

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
والا طلاق هیچ طوری نی فقط ی آدم بیخود رو که مایه رنجش و ناآرامیه از زندگیت میندازی دور 

شما طلاق گرفتی؟

شما طلاق گرفتی ؟

هنوز اول راهم....

فعلا مهرموازطریق ثبت گذاشتم اجرا ونفقه واجرت المثل،هنوز هیچ دادگاهی تشکیل نشده

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
دقیقا،من ازشوهرم هیچ خیری ندیدم،ولی میگم اگه یه روزی بشنوم ازدواج کرده حتما خیلی ناراحت میشم ولی وق ...

بنظر من سخته منم دارم جدا میشم وقتی بهش فکر میکنم زندگی ک با بدبختی ساختم شوهری ک ۶ سال رو اخلاقش کار کردم با نداری هاش ساختم الان وضعش خیلی خوب شده بعد ک من برم با خیالت راحت یه زن هم بگیره و..... دلم اتیش میگیره.الان هر روز بهم خیانت میکنه و هزار تومن هم ب من نمیده خیلی حالم بده تورو خدا با دلای پاکتون دعام کنید امسال کنکور دادم تربیت معلم در بیام.مهریه هم بخشیدم برای حق طلاق

هنوز اول راهم.... فعلا مهرموازطریق ثبت گذاشتم اجرا ونفقه واجرت المثل،هنوز هیچ دادگاهی تشکیل نشده

برا طلاق من دادخواست بدم‌ مهریه برام‌تعلق نمیگیره؟

شما طلاق گرفتی؟

نه ولی اطرافیانم گرفتن هیج طوریشونم نشده فقط فعال تر به روز تر کاری تر اجتماعی تر دارن زندگی میکنن بچه شونم ترو خشک میکنن به هیچ نری هم احتیاج ندارن کسی هم پشت سرشون حرف نمی‌زنه والا مگه عصر حجره 

نه ولی اطرافیانم گرفتن هیج طوریشونم نشده فقط فعال تر به روز تر کاری تر اجتماعی تر دارن زندگی میکنن ب ...

چه خوب باحرف های شما ادم‌انرژی میگره

بنظر من سخته منم دارم جدا میشم وقتی بهش فکر میکنم زندگی ک با بدبختی ساختم شوهری ک ۶ سال رو اخلاقش کا ...

چقدمنی،إن شاالله موفق باشی

من مهریمونبخشیدم وتمام تلاشمومیکنم که همشو بگیرم،توهم خیلی کاراشتباهی کردی

وضعیت مالی خانوادت خوبه؟

من چی بگم ک پدرومادرم بعد۲۵سال زندگی دارن جدامیشن

نمیدونم‌چرا نمیشه زندگیا سخت شده .

چقدمنی،إن شاالله موفق باشی من مهریمونبخشیدم وتمام تلاشمومیکنم که همشو بگیرم،توهم خیلی کاراشتباهی کر ...

خانوادم طردم کردن بخاطر ازدواجم بابام یکی از پولدارترین های شهرمونه