2777
2789
عنوان

خانمایی که طلاق گرفتن بیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 23 پست
بنظر من سخته منم دارم جدا میشم وقتی بهش فکر میکنم زندگی ک با بدبختی ساختم شوهری ک ۶ سال رو اخلاقش کا ...

خوب خودت داری جا میندازی که سخته والا چیش سخته آدمی که اذیتت میکنه بگو کجاش سخته یکی بیاد جاتو بگیره خوب بگیره بدبخت فردا با اونم همین برنامه ها رو داره حالا بگو سختیش چیه

برا طلاق من دادخواست بدم‌ مهریه برام‌تعلق نمیگیره؟

این چیزا رو که کرده توگوشتون؟نیازی نیست درخواست طلاق بدی

برو مهرتوبزاراجرا،قبلشم حتما حتما باوکیل مشورت کن،توی دادگاه وکیل رایگان هست،اول خوب تحقیق کن بعد اقدام کن،موفق باشی

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم طردم کردن بخاطر ازدواجم بابام یکی از پولدارترین های شهرمونه

خوب خداروشکر،مطمئن باش که از طلاقت خوشحال میشن،بابای منم یکی از بی پولای شهرمون🤣🤣🤣

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
خانوادم طردم کردن بخاطر ازدواجم بابام یکی از پولدارترین های شهرمونه

مطمئنی باش حمایتت میکنن،نگران نباش

چه خوب باحرف های شما ادم‌انرژی میگره

بخدا عین حقیقت رو گفتم واقعا آدم باید خیلی بدبخت باشه که با هر نری زندگی کنه سازگاری گذشت خوبه ولی وقتی کسی انقدر داره اذیتت میکنه رنجت میده واقعا حیف نیست؟،

بخدا عین حقیقت رو گفتم واقعا آدم باید خیلی بدبخت باشه که با هر نری زندگی کنه سازگاری گذشت خوبه ولی و ...

من شوهرم خیلی اذیتم میکنه،شدیدا خسیس،همش تحقیروسرکوفت،شدیدا محدودم کرده،خیانت می‌کنه ولی بازم وابستش بودم

دیگه به خودم اومدم،ومیگم تاکی میتونم تحمل کنم؟مگه چندسال زندگی میکنم؟بزاراونروی منو هم ببینه

من شوهرم خیلی اذیتم میکنه،شدیدا خسیس،همش تحقیروسرکوفت،شدیدا محدودم کرده،خیانت می‌کنه ولی بازم وابستش ...

اگه عوض بشو نیست قدردان نیست  اذیتت کرده پر از خشم هستی گذشت کردی بدی دیدی بهترین کار و کردی هیچی اندازه آرامش انسان مهم نیست

کار چی داری ؟؟بچه ؟؟

خدا روشکربچه ندارم،تازه مشکل ناباروری هم داشت

کارتم نه،میگم که هیچ جانمیذاشت برم

إن شاالله کارهم پیدا میکنم،فعلامیگم یکم ازروال کارم بگذره بعد