مامان_مورچه_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1388/10/21 تعداد پست: 1003 عنوان چطوری موقع دعوا کردن مورچه هاتون جلوی خنده تون رو می گیرید؟ 397 بازدید | 5 پست سلاممن دخترم دو ساله هست وقتی می خوام دعواش کنم خنده ام می گیره در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است. امام علی علیه السلام 1392/08/26 | 19:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_مورچه_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1388/10/21 تعداد پست: 1003 مثلا داره روی دیوار نقاشی می کشه .بهش می گم کار بدیه.من باهات قهرم .می گه: مامان منم اَلَم(همون یعنی قهرم)خوب من خنده ام می گیره در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است. امام علی علیه السلام
مامان_مورچه_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1388/10/21 تعداد پست: 1003 یا وقتی دعواش می کنم و می خوام جدی باهاش صحبت کنم که فکر نکنه بازی و شوخیه ،صورتش رو که می بینم هاج و واج نگاهم می کنه خنده ام می گیره در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است. امام علی علیه السلام
*مونا_(_ننه_آرشام_و_آرالیا_)_* عضویت: 1389/02/01 تعداد پست: 2067 آخ راست گفتییییییمنم همین طورموقتی پسرم کاره بد میکنه میزنم وشت دستم اونم تند تند میزنه پشت دستش یعنی کاره بد کردم!!!یا مثلا میگم نچ نچ نچ کاره بد! اونم بلافاصله میگه نچ نچ نچ!!!! یعنی میمیرم از خندهجلوی دهنمو میگیرم میددوم تو یه اتاق دیگهولی باباش میگه اون میفهمه که تو داری میخندی چون وقتی میری یه اتاق دیگه اون دستشو میگیره جلوی دهنش دقیقا ادای خندیدن تو رو درمیاره!!! !!!!!!خیلی وقت ها هم میخوابم دعواش کنیم تا با شوهرم نگاهمون به هم میوفته خندمون میگیرهمن میگم تقصیر توهاون میگه تقصیر توهخخخخخخخخخ
سمیرا662 عضویت: 1390/09/08 تعداد پست: 10964 دوتایی با هم اینجوری میشیم ما یک مشت خاطرهایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم