2777
2789

ن حال میده😑😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو تابستونم پتو میکشم روم😐

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 

من عادت دارم میمیرم از گرما ولی یه چی باید رو.پاهام باشه

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

من عادت کردم الانم تو تابستون از اون پتو سنگین گرمااا میندازم روم ، با اینکه گرمایی هستم ولی عادت کردم بدون پتو سخت خابم میبره 

تازه سرمم باید بکنم زیر پتو تا بخابم 🤦‍♀️😂 

میشه لبخند خدا رو از طبقه های پایین تر هم دید !🙃🌱
من تو تابستونم پتو میکشم روم😐

عین خواهرم اعجوبه ای هر  چقدرم گرم باشه پتورومیکشه روش

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
عین خواهرم اعجوبه ای هر  چقدرم گرم باشه پتورومیکشه روش

خیلی حال میده😂😂😂😐

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:)