2777
2789

مادر شوهرم با همه چیز زندگیم کار داره . نمیذاره شوهرم کوچکترین کاری برام کنه. دیشب خواست ظرفامو بشوره اخه من مریضم نمیتونم گفتم برو از مامانت اجازه بگیربگو میشه کمک زنم کنم یا نه . 

بنظرتون حرفم درست بوده ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مامانش میترسه اگه بهش بگه نشور دست میکشه از کار 

کمکش کن 

اون خودش از این حس بیزاره  باید کم کم یاد بگیره قوی باشه

۲۰ یا ۳۰ سال این مدلی تربیت شده وبزرگ شده سخته بعد هم نمیشه یهو تغییر کنه صبور ی میخواد وهمراهی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
میترسه از مامانش نمیتونه جلوی اون برام کاری کنه

جلوی اون کاری نکنه بعدا توی تنهایی که کرد ازش حسابی قدر دانی کن 

والا من خودم اصلا دوست ندارم جلو مادرشوهرم کار خاصی بکنه بالاخره اخلاقشه مادرشه حالشون به هم میخوره 

یکم سیاست باید داشته باشیم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
کمکش کن  اون خودش از این حس بیزاره  باید کم کم یاد بگیره قوی باشه ۲۰ یا ۳۰ سال این مدلی ...

چجوری کمکش کنم 

قدم اول اینه که خودش بخواد . بهم تو خونه میگه کسی نمیتونه بهم امر و نهی کنه . بعد میبینم بر عکسش اتفاق میفته 

حرفش با عملش فرق داره