بچه بودم یه بقالی سر کوچمون بود اسمش مش غفار بود مامانم همیشه میگفت هیچوقت نرو تو مغازش. یه روز با دختر فامیلمون که همسایه بودیم رفتیم کوچه اون گفت بریم از مش غفار ادامس بخریم. رفتیم تو مغازه اول قشنگ جلومونو دستمالی کرد. ادامسو داد برگشتنی هم به پشتمون دست زد. رفتیم خونه اون دختره به مامانش گفت رفتیم از مش غفار ادامس خریدیم مامانم منو برد تو اتاق نشست روم داشت خفم میکرد. بعدا بزرگ شدم مامانم گفت مش غفار مامانمو که تازه عروس بوده دست زده. الان حتما مرده. یعنی اون دنیا چه خالی داره الان؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
من میرفتم میگفت مشتری مورد علاقه ام اومد سه ۴ سالم بود فقط ازش محبت و دست نوازش رو سرم دیدم اینقدر که این مرد با خدا بود
خدا بیامرزدش
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
منم سر کوچمون ی مغازه بود پسره ازم خیلی بزرگتر بود منم کوچیک بودم درحد کلاس اول اینا.پول ک بهش میدادم دستم میگرفت ول نمیکرد .اون موقع نمیدونستم کرم داره بعد ک بزرگتر شدم با نکاهاش قورت میداد ادمو 😑