2777
2789
عنوان

کمک میخوام در مورد افسردگی

113 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها.حالم بده اومدم کمک بگیرم.یه پسر 9 ساله بیش فعال دارم یه دختر 7 ساله.واسه پسرم انواع دارو و دکتر و مشاوره رو چندین ساله بکار گرفتم.از نظر همشون بیش فعالیش نوع حاد هستش.الان مسئله ای که پیدا کردم اینه که خودم کم آوردم بیخودی گریم میگیره با کوچیکترین حرکت و فریاد این بچه سردرد میگیرم.دلم میخواد هیچ کس دور و برم نباشه.الان که دارم تایپ میکنم اشکم سرازیره.بخاطر شرایطش نمیتونم پیش کسی بزارمش تا یکم نفس بکشم.حدود هشت نه ماهه که اینجوریم.اصلا دوست ندارم از خونه بیرون برم.یه مدت مغز و اعصاب رفتم سرترالین و یه سری دارو بهم داده که انگار اثر نداره.چیکار کنم؟؟؟

خودت فقط میتونی کمک خودت کنی منم اینجوری بودم هزار تا مشاور هم رفتم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم خسته ای عزیزم و نیاز به کمک و استراحت و تجدید قوا داری کاش همسرت بیشتر باهات همکاری کنه یا م ...

همسرم هفت صبح میره 10 شب میاد.از خونوادم دورم😢

عزیزم پسرت با مصرف دارو ها باید بهتر شده باشه تا الان ، اگر نشده من تعریف روانپزشک کودکان دکتر کتایون خوشابی رو شنیدم ببر ویزیتش گنه شاید لازمه دارو هاش نغییر کنه ، در کنار روان درمانی کودکان ونوروفیدبک هم ببرش حتما

برای خودت هم تا میتونی از دیگران کمک بگیر و خودت استراحت کن و در کنارش روان درمانی فردی بگیر خیلی بهت کمک میکنه

حق داری خسته باشی خب

من درمانگر بزرگسال خوب هم سراغ دارم 

همسرم هفت صبح میره 10 شب میاد.از خونوادم دورم😢

کاش بشه پرستار کودک بگیری از این شرکت های معتبری که تو همه شهرها هستن یک روز درمیون دوسه ساعت هم باشه کلی کمکه 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
عزیزم پسرت با مصرف دارو ها باید بهتر شده باشه تا الان ، اگر نشده من تعریف روانپزشک کودکان دکتر کتایو ...

داروهاش چند بار عوض شده.کار درمانی و بازی درمانی هم میبرمش.اصلا ارتباط برقرار کردن و بلد نیست هیچ علاقه ای هم به یادگیریش نداره.هر جا ثبت نامش میکنم کلاس و باشگاه و ... شاکیاش زیادن دیگه نمیبرمش

داروهاش چند بار عوض شده.کار درمانی و بازی درمانی هم میبرمش.اصلا ارتباط برقرار کردن و بلد نیست هیچ عل ...

میشه بپرسم رفتاراش چطوره؟ البته اگه ناراحت نمیشی 

برام دعا کنید..دعای عاقبت بخیری برا من و عزیزانم
[QUOTE=198087267]همسرم هفت صبح میره 10 شب میاد.از خونوادم دور..........من حتی حوصله مهمون اومدن تو خ ...

منم.همیشه از اینکه دردامو به کسی بگم بدم میاد.اصلا دوست ندارم کسیو ناراحت کنم.امروز دیگه خیلی تحت فشارم که دارم اینجا حرف میزنم

داروهاش چند بار عوض شده.کار درمانی و بازی درمانی هم میبرمش.اصلا ارتباط برقرار کردن و بلد نیست هیچ عل ...

تا کامل درمان نشده کلاس های عادی شاید براش مناسب نباشه چون همونجور که گفتی نمیتونه راحت ارتباط بگیره

ببرش پیش دکترخوشابی ببین چه توصیه ای داره برات 

خودتم حتما در کنارش درمان فردی بگیر خیلی بهت کمک میکنه 

میشه بپرسم رفتاراش چطوره؟ البته اگه ناراحت نمیشی 

پرخاشگری خیلی شدید داره.اصلا نمیتونه با بچه ها بازی کنه.دخترم براش عینه کیسه بوکس شده.حالت انتقام جوییه شدید داره.توجه و تمرکز نداره.یه جا بند نمیشه.سر و صداش خیلی زیاده موقع بازی.قدرت درک یه بچه 2 3 ساله رو داره .همه چیو زود فراموش میکنه. و خیلی چیزایه دیگه که الان یادم نیست

منم.همیشه از اینکه دردامو به کسی بگم بدم میاد.اصلا دوست ندارم کسیو ناراحت کنم.امروز دیگه خیلی تحت فش ...

اخی عزیزم..خودتو خالی کن..سبک میشی...هر کی یه دردی داره..یکیو میشناسم..سن کم.بچه اول..تو اوج ذوق مادر شدن فهمید بچش عقب مانده جسمیه ...الان ده ساله مثل عاشقانه به بچش میرسه..ولی هیچ جا نمیتونه بره .اونم افسردس

برام دعا کنید..دعای عاقبت بخیری برا من و عزیزانم
تا کامل درمان نشده کلاس های عادی شاید براش مناسب نباشه چون همونجور که گفتی نمیتونه راحت ارتباط ...

کلاس اولش کلا مدرسه بودم بخاطر همین مشکلات.3 بار توو یه سال مدرشو عوض کردم