2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو تنها میبرن یکی دو تا اتاق و سوالهای هوش واینا میپرسن.منو نزاشتن برم داخل اما بچم میگفت در مورد رنگ و اشکال و اینا پرسیدن

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
حالا من دوست داشتم نیمه دومی باشه☹

نیمه دومی بودن بد نیست ولی اینکه یه سال دیرتر باید مدرسه برن رو دوست ندارم.

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

نیمه دومی بودن بد نیست ولی اینکه یه سال دیرتر باید مدرسه برن رو دوست ندارم.

میگن بچه های نیمه دومی نسبت به بقیه همکلاسیاشون جلوترن

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

شنبه نوبت داریم.

درضمن هر ساعتی ک گفتن بیا شما نیم ساعت زودتر اونجا باش ک بچه با محیط آشنا بشه.

یه سری سوال درمورد اسم و فامیل و شمارش اعداد و شاید نسبتهای فامیلی بپرسن.

و تست هوش و اینچیزا

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه