2777
2789
پسر همسایمون رفته گفت ۵۰ تا سوال پرسیدن گفت خیلی سخت بودن

شاید برا اون سخت بوده..چخبره ۵۰ تا سوال😕احتمالا از خودش گفته

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
حالا من دوست داشتم نیمه دومی باشه☹

چرا

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیمه دومی بودن بد نیست ولی اینکه یه سال دیرتر باید مدرسه برن رو دوست ندارم.

می خوای ببری پیش دختر منم نیمه دومیه دودلم نمی دونم پیش دبستانی بفرستم یا نه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بیشتر و کمتر ....اعداد ....تصویر نشون میده میگه چی کم داره مثلا دست ،چشم و...نقاشی بکش مثلا آدمک وازینجور سوالات پایه ای که آسون هست ...گفتارش رو هم چک میکنن با  تکرار چند تا کلمه

لطفا برای ظهور حضرت مهدی«عج»یک صلوات بفرستید💚
پسر همسایمون رفته گفت ۵۰ تا سوال پرسیدن گفت خیلی سخت بودن

پسر من که همه رو جگفت جواب دادم خیلیم خوشحال بود

هوش بینایی گوش دندان اینارو انجام دادخ

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خانمهایی ک پیش دبستانی دارید میفرستید؟

اگه حوصله داری و میتونی تلگرام سرچ کن کانال پیش دبستانی خانم روحی..کانال کلاس اولش هم هست تو خونه باهاش کار کن .خیالتم راحتتره.

اگه بتونی کلیپاا رو بریزی رو فلش بزنی تلویزیون ک خیلی هم بهترهاحتمالا پیج اینستا هم دارن خیلی خوبه تدریسشون

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
میگن بچه های نیمه دومی نسبت به بقیه همکلاسیاشون جلوترن

اخه پسر من الانم خوندن نوشتن فارسی و ضرب و جمع و منها رو بلده . علوم و خیلی چیزای دیگه رو هم بلده .فکر کنم کلاس اول واقعا کسل کننده باشه براش

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....