2777
2789
عنوان

دخترم صبحا تو خواب سرفه میکنه

71 بازدید | 11 پست

دخترم صبحا تو خواب نیم ساعت مدام سرفه می‌کنه بعدش خوابش می‌بره بدون هیچ مشکلی بعد پایین پهلوش هم یه مقداری بیرون ریخته و قرمزه مامانا کسی تجربه داره؟

شاید ریفلاکس داره؟

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید ریفلاکس داره؟

نمیدونم دکتر هم احتمال رفلکس داد اما گفت درجه اول آلرژیه اما یادم نیست چیز جدیدی بهش داده باشم که آلرژی داشته باشه چون کنار پاشم بیرون ریخته گفتم شاید بقیه هم تجربه کرده باشند

نمیدونم دکتر هم احتمال رفلکس داد اما گفت درجه اول آلرژیه اما یادم نیست چیز جدیدی بهش داده باشم که آل ...

گلم شاید به تغییرات دما حساسیت داره ولی ریفلاکس هم احتمال داره

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
یعنی بخاطر گرماهوا؟چمیدونم والا به هر حال ممنونم وقت گذاشتید

خواهش میکنم گلم انشالله که چیزی نیس♥️🌹🌹 منم حساسیت دارم به تغییرات دما چند روزی بود شهر ما گرم بود من کلا سرفه و عطسه داشتم