2777
2789

فکر کنم با کدو حلوایی درست میشن روشون رنگ غذا و طعم دهنده شیمیایی گوجه میزنن که قرمز بشه طعم گوجه بده خخخخ شانس بیاری حالا کدو باشه 

رب خونگی گوجه واقعی هست ولی کلا رب مضره به نظرم

=

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رب فقط،باید بیرونی خرید

تو شرایط استریلیزه و دمای مناسب درست میشن

خونگیا باکتری دارن اصول رعایت نمیتونن بکنن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
رب فقط،باید بیرونی خریدتو شرایط استریلیزه و دمای مناسب درست میشنخونگیا باکتری دارن اصول رعایت نمیتون ...

چه باکتری؟ گوجه که اسیدی هست میجوشه و این همه آدم درست میکن میخورن 

اونا الکیه به نظرم اصلا علمی نیست این حرف

تازه کارخونه ای ها اصلا با گوجه درست نمیشند

غذا رو هم خیلی بد مزه میکنن فقط رنگ خوبی دارن من عمرا لب بزنم حتی وقتی میرم بیرون رستورانی جایی مثل بین راه املت میزنن میپرسم اگه رب فرآوری باشه لب نمیزنم چون واقعا از طعمش خوشم نمیاد و اصلا تو غذا هم تابلوعه

=

یه نفر رفته بود کارخونه رب گوجه . میگفت گوجه ۷ارو میریزن تو سطلای خیلی بزرگ میمونه کپک میزنه بعد یا میشورن بعضیام نمیشورن نیریزن تو دستگاه له میکنن و رب میگیرن . 

ولی خونگی هم ممکنه همینجوری باشه .

ادم هرجی رو نگاه میکنه میبینه سالم نیست نمیدونم باید چکار کرد 

چه باکتری؟ گوجه که اسیدی هست میجوشه و این همه آدم درست میکن میخورن اونا الکیه به نظرم اصلا علمی نیست ...

علمیه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
چه باکتری؟ گوجه که اسیدی هست میجوشه و این همه آدم درست میکن میخورن اونا الکیه به نظرم اصلا علمی نیست ...

رب گوجه فقط اگر کپک نداشته باشه، دیگه هیچ آلودگی و باکتری ای نداره

به قول شما چون پخته هم میشه آلودگی نداره. تنها و تنها کپک میتونه خرابش کنه 

رب گوجه فقط اگر کپک نداشته باشه، دیگه هیچ آلودگی و باکتری ای ندارهبه قول شما چون پخته هم میشه آلودگی ...

کپک هم بزنه کاملا مشخصه 

اگه بطری درب بسته باشه و هوا نره و جای خنک باشه کپک نمیزنه و کاملا سالمه

گوجه پخته میشه خودش هم میوه ای اسیدی هست خیلی کم پیش میاد الوده بشه

ولی اونی که فرآوری شده رو نمیدونم چیه ولی خب من حالم بهم میخوره وقتی میخورم

=

پس اسم اون باکتری رو بگوچون من داروسازی خوندم باید بدونم بلاخره چیو میگیدولی اشتباهه حرفتون

پزشکا تو اینستا توضیح دادن

گفته بودن رب گوجه دما و شرایط خاصی میخواد که تو خونگیا نمیشه رعایتش کرد

حالا اگه باز اومد تو اکسپلورم برات لینک میذارم