سلام من دیروز ۵ هفته و ۶ روز بودم ینو رفتم گفت ۵ هفته و ۴ روزی و ساک تشکیل شده ولی جنین روییت نشده دکتر سنو گرافی خیلی ناامیدم کرد گفت سقط میشه و این حرفا شنبه ولت دکتر دارم که جوابو به دکتر نشون بدم خیلی حالم بده و استرس دارم ده ماه قبل یه سقط بخاطر رشد کم جنین داشتم نمیخوام دوباره تکرار بشه کسی تا حالا بوده که ساک تشکیل ولی جنین دیر تر رویت بشه و اینکه تو سنو نوشته یه توده هم کنار ساک بارداری روییت شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیروزم رفتم سونو میگه فقط ساک بارداری هست قلب و جنین نیس
باید سقط کنی
یه دکتری بم گفت تا ۲ هفته دیگه بمون ک ۳ ماهت کامل بشه شاید تشکیل شد
نه لکه بینی دارم نه هیچی
خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
اره من هفته ۶ رفتم ساک خالی بود دوهفته دیگه تکرار کردم ۸ هفته و خورده ای جنین تشکیل شد بنظرم خیلی عجله داری صبرکن دکترا الکی استرس میدن به منم میگفتن بارداریت پوچه
واسه منم اینجور بود تازه دکترم شیاف داد جای بچه محکمم بشه.
8 هفته در اصل باید بری سونو زود رفتی
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........