2777
2789
عنوان

وای توروخدا جواب بدین خب 😭

96 بازدید | 10 پست

ی کم سردرد خفیف دارم و هرچی میخورم بعدش حالت تهوع میگیرم ۳۲ هفته ام ولی ورم ندارم الان هم یکم گلاب به روتون بالا آوردم یعنی از علایم مسمومیت هست؟به شوهرم میگم برم فشارم بگیرم میگه نمیخواد استراحت کن خوب میشی از دیروز اینجوری شدم

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو فشارت بگیر 

شوهرم باباش رو برده دکتر الان زنگش زدم میگم زودتر بیا تا من برم فشارم بگیرم میگه بخواب استراحت کن خوب میشی . میشه مسمومیت داشته باشی ولی ورم نکنی؟

برو درمانگاه یا همون خانه بهداشت منطقتون یه نگاه بکنه بهت فشارتم بگیره 

دوره باید با ماشین برم حالا شوهرم بیاد خونه هرجور شده میرم فقط میخواستم بدونم میشه ورم نکنی ولی مسمومیت داشته باشی؟

دوره باید با ماشین برم حالا شوهرم بیاد خونه هرجور شده میرم فقط میخواستم بدونم میشه ورم نکنی ولی مسمو ...

اینو دیگه نمیدونم عزیزم ولی بد به دلت راه نده ،بارداری بدنت ضعف کرده شاید یافشارت افتاده که تهوع و سردرد داری 

اینو دیگه نمیدونم عزیزم ولی بد به دلت راه نده ،بارداری بدنت ضعف کرده شاید یافشارت افتاده که تهوع و س ...

ممنون عزیزم