2777
2789
عنوان

فروش آرکوپال به علت نیاز

204 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من به شدت پول نیاز دارم میخوام سرویس آرکوپالم رو بفروشم. لومینارک فرانسه هست. ۱۲ تا پلو ۱۲ تا خورش ۱۱ تا پیش دستی ۳ تا دیس۱ کاسه بزرگ. در حدنو من موقع خریدش پیاله و ایناشو نگرفتم ارزون دربیاد اونا رو ایرانی گرفتم. کم استفاده شده فقط واسه مهمون یعنی سالی دو سه بار.دیوار گذاشتم فروش نرفت. بعد سه بار ۱۵۰۰۰ پول میخواست واسه تبلیغش زورم اومد. عکساشو میزارم مسی خواست بگه تهرانم قیمت۱۸۰۰

خدا رو شکر همه چی عالیه

سرویس ناقصه

یکی از پیش‌دستی‌ها شکسته؟

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حس میکنم قیمتت زیاد بوده، اخه من پارسال سرویس چینی لومینارک گرفتم هیجده نفره ۳۸۰۰ 

شما اکروپال، ۱۲ نفره، ناقص، دست دو، کاملم نیست ۱۸۰۰ فک کنم زیاد باشه

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
بله شکسته

خب عزیزم قیمت بالا گذاشتی

سرویس ناقص و دست دو رو که این قیمت نمیدن

طرف ۵۰۰ میذاره روش چینی میخره

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم