2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نقره ایی قشنگ میشه تو آشپزخونه ؟

بستگی به رنگ کابینتها و رنگ وسایل برقی مثل ماشین لباسشویی داره

خدایا دستم را بگیر میدانم که بنده ی خوبی نیستم اما میدانم که تو خدای خوبی هستی 🤲
از یخسازش استفاده کردید ؟یخ گیر نمیکنه باز صد رحمت به شماها دل گرمم کردید همه تو دیجی کالا تا تونستن ...

بله خیلی استفاده کردم ولی یه پروانه داره تو یخسازش که یخ بیرون میده چون روزی یه بار برق میره یخش آب میشه بعد دوباره می بنده یخها به هم چسپیده بود من دوسه بار پشت سر هم زدمش یخ بیاد بیرون که پروانه اش شکست

بله خیلی استفاده کردم ولی یه پروانه داره تو یخسازش که یخ بیرون میده چون روزی یه بار برق میره یخش آب ...

باید با دست یخها رو برمیداشتی چون به هم بچسبه سخت میاد بیرون پروانه اش میشکنه هر روز باید از یخسازش استفاده بشه

خدایا دستم را بگیر میدانم که بنده ی خوبی نیستم اما میدانم که تو خدای خوبی هستی 🤲
عزیزم شما پانورما داری ؟درجه یخچالتون رو چنده ؟

درجه یخچال رو ۴ فریزر روی ۱۵ 

نمیدونم چجوری تغییرشون بدم یخچال خیلی آب و میوه رو خنک میکنه 

درجه یخچال رو ۴ فریزر روی ۱۵  نمیدونم چجوری تغییرشون بدم یخچال خیلی آب و میوه رو خنک میکنه&nbs ...

واسه من نمایندگی روی منفی ۱۷ رو ۵ گذاشته بود خیلی گرم بود من گذاشتمش  منفی ۱۸ روی ۳ الان خیلی خوب شده تغییر دادنش خیلی راحته

واسه من نمایندگی روی منفی ۱۷ رو ۵ گذاشته بود خیلی گرم بود من گذاشتمش  منفی ۱۸ روی ۳ الان خیلی خ ...

بالاخره هیمالیا گرفتی عزیزم 

واسه من نمایندگی روی منفی ۱۷ رو ۵ گذاشته بود خیلی گرم بود من گذاشتمش  منفی ۱۸ روی ۳ الان خیلی خ ...

از من فریزرش روی ۱۵ هست خوبه که گرم نیست 

ولی یخچال روی چهاره خیلی سرده بلد نیستم تغییر بدم میشه بگی چطوریه