خواهر من هیمالیا گرفته بود برا جهازش،صداش که سرو میبره ،،سالی سه بارم خرابه ،،نمیشه توش چیزی بزاری ...
والا برا من هم سیلوان هس، فریزرش فقط یک سال خوب کار کرد، یکسر خراب هس، از بین ایرانی ها هیمالیا رو تعریف کردن، حالا موندم چی بخرم، الجی هم که خدا تومن
بنا به تعریفهای دیگه تو تاپیکهای دیگه دوقلو هیمالیا
گرفتم ولی زمانی که اومدن برای نصبش و روشن شد
از صدای بلند موتورش حالم گرفته شد .
یخچال قبلیم ال جی هست و اصلا تا به الان اذیت
نکرده.
خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲
دیدم توی این سایت در مورد یخچال هیمالیا پرسش و پاسخ شده گفتم شاید زحمت جواب سئوال من هم بکشید.
چند سالی هست یخچال هیمالیا دوغلو دارم وعالی هست ولی جدیدا هر از دو الی سه ساعت یکبار صدایی میده در چند ثانیه و تموم . صدا شبیه توی زور رفتن دینام میباشد یا اینکه وور . وور . میکنه جالبه که تمام قسمتها به درستی کار میکنه صدا از قسمت فریزر هست . فن چک کردم قسمت یخساز و آبسرد کن هم چک شده همگی به درستی کار میکنه ولی صدا مشخص نیست از چیه . ممنون میشم یکی راهنمایی کنه . متاسفانه توی منطقه وشهر ما تعمیر کار اینگونه یخچال نیست . ولی خودم مهندسی مکانیک و برق خودرو هستم کسی راهنمایی کنه میتونم انجام بدم. ممنون