2777
2789

سلام شبتون بخیر امیدوارم روز خوبی رو گذرونده باشید🌸

هر سوالی که از من دارید بپرسید و من جواب میدم به تک تک سوالاتتون؛تاپیک صرفاً جهت سرگرمی و عشق کردنِ😄💕

بپرسیددد😊

آیدا شاملو هستم ! 🍓 این سایت یک محیط عمومی است و هم‌چنین تمام نظرات قابل احترام ؛ پس سعی کنیم برای پست ها و تاپیک های هم ارزش و احترام قائل شویم ؛ دوستان گرامی که با توهین به بنده و نظرات من واکنش نشان می دهند متشکر می شوم که به هیچ وجه پست بنده را ریپلای نفرمائید به این خاطر که بنده در شأن خود درگیر شدن را نمی بینم ! 🙌🏻 هم‌چنین با نهایت احترام قائل بودن برای شما هر گونه تاپیک های توهین به قومیت ها و خرافات ها و غیر اخلاق بودن را گزارش می کنم ! 🙌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبیه کدوم بازیگری؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بر میگرده؟ 

اگر خدا صلاح بدونِ بله عزیزم

آیدا شاملو هستم ! 🍓 این سایت یک محیط عمومی است و هم‌چنین تمام نظرات قابل احترام ؛ پس سعی کنیم برای پست ها و تاپیک های هم ارزش و احترام قائل شویم ؛ دوستان گرامی که با توهین به بنده و نظرات من واکنش نشان می دهند متشکر می شوم که به هیچ وجه پست بنده را ریپلای نفرمائید به این خاطر که بنده در شأن خود درگیر شدن را نمی بینم ! 🙌🏻 هم‌چنین با نهایت احترام قائل بودن برای شما هر گونه تاپیک های توهین به قومیت ها و خرافات ها و غیر اخلاق بودن را گزارش می کنم ! 🙌🏻
شبیه کدوم بازیگری؟

نمی دونم فقط می دونم که شبیه ژاپنی هام طبق گفته دوستان😅

چرا نوشتی شاملو

چون اسم من آیدا هست و اسم شاعری که برای همسر اش آیداست شعر می نوشته رو و بنده شعر هاش رو دوست داشتم گذاشتم روی نام کاربریش😊