2777
2789
عنوان

بلوغ زود رس

2344 بازدید | 25 پست

سلام دخترمن ۷.۵سالشه دو ماهی سینه هاش درد میکنه داخلش قلنبه شده الانم برجسته شدن بردم غدد کودک ازمایش یه عالمه داد برا هورمون رشد مچ دست بلوغ زود رس بردم جواب گفت بلوغ زودرس نیست ولی نگفت چیه اینقدر بداخلاقه با مریض اصلا حرف نمیزنه بگه چشه فقط تیرویید کم کار داشت قرص داد دوباره ازمایش گفت شهریور تکرار کنم پس اگه بلوغ نیست چیه عدد بلوغش تو رنجش اولاشم بود خیلی نگرانم سینش داره بززگ میشه

منم ۷ سالم بود رشدکرد

دکترم رفتم گفت طبیعیه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چند سالته کی پریود شده قدت رشد کرد میترسم کوچیک بمونه الان بیست کیلو ۱۱۷قدش خیلی ریزه

الان نوزده 

ده سالم بود پریود شدم

قدمم ۱۵۵

من به مامان بزرگم کشیدم اونم دقیقا مثل من بود

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
الان نوزده  ده سالم بود پریود شدم قدمم ۱۵۵ من به مامان بزرگم کشیدم اونم دقیقا مثل من بود

اخه به من گفت بلوغ زودرس نیست منم خودم سیزده تموم پریود شدم یازده سینه دراوردم