2777
2789
عنوان

حق با منه یا مامانم

269 بازدید | 19 پست

سلام دوستان، ما تو شهر دور از خونواده ها زندگی میکنیم، همسرم کارگاه داره تازه تاسیس کرده. ۶ ۷ تا مرد از ساعت ۷ صبح میرن تا شب. اوایل کاره. خیلی سخته. پر از استرس و تنش. همسرم چند ماهه نه درست و حسابی غذا میخوره. نه خواب کافی داره. این ده روزم که بیشتر شده کارشون مجبور تا دیروقت اونجا باشه با همکاراش. وقتی میاد لهه. همه چیزم برام تعریف میکنه. حالا منی که از صبح تا شب تنهام تو خونه. یه بار مامانم زنگ میزنه دلم خوشه کیف میکنه که یادی از من کرده. یهو میگه شوهرت نیومده؟میگم نه دیروقت میاد میگه دختر میره ازدواج میکنه ها؟منم گفتم آره مامان ازدواج کرده اونیکی خانمش از من زرنگتر دراومده تازه بچه ام دارن. اصلا بروم نیاوردم. خداحافظی و اومدم اعصابم خرد شد گفتم آخه یکی دوبار نیس که. ما هی میگیم بزرگترن. اتفاقا چون بزرگن باید حرف دهنشونو بفهمن‌ یبارم مادرشوهرم بهم زنگ زد. اون موقع ها بود که پول خریدن تافتونم نداشتیم. گف پول جمع نکنیا. زنی که پول پس انداز کنه بدون اینکه شوهرش بفهمه زن خرابه.متاسفانه سکوت کردم. در حالی که نباید میکردم. زنگ زدم به مامانم گفتم مادرای مارو باش. اونیکی منو خراب میگه اینم از مادر خودم که به دومادش تهمت میزنه. گفتم مامان،شوهرم صبحانه ام نمیخوره. برا رفاه دخترت تلاش میکنه. ازم ناراحت شد که من شوخی کردم. گفتم ازین به بعد لطفا ازین شوخیا نکنین. چون شوخیشم زشته.من اینجا غریب تو دلم شک میندازی در حق دومادت ناحقی میکنی خدا رو خوش میاد؟ازم ناراحت شد و قطع کرد. لطفا به مامانم بی احترامی نکنین. فقط بگین حق با منه یا نه؟ کار بدی کردم گفتم؟آخه یبارم دوماد بزرگمون از شهرستان اومده بود لم داده بود رو مبل وقیحانه برگشت گف پس این شوهر تو کجاس ساعت ۷ شبه نیومده؟ نکنه زن گرفته. گفتم ازین به بد هرکی به شوهرم توهین کنه میزنم تو دهنش.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
چرا اینقدر بی ظرفیتی ببخشید 😑 اما مادر شوهرت حرف قشنگی نزد

شما هپ که خیلی بی ادبی؟لطفا حرف دهنتون رو بفهمید. یعنی چی بی ظرفیت. من فقط خواستم بگین حقم یا ناحق. نگفتم اجازه دارین بی ادبی کنین در حقم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق باتوئه خب مایه همسایه داشتیم دامادش سردخترش زن اورده بود مخفیانه مامانه هم گریه میکرد ک نذارین دخ ...

آقا میگم من همسرم له میاد خونه. اصلا تو نخ این چیزا نیس. عاشقانه دوسم داره.

حق باتوئه خب مایه همسایه داشتیم دامادش سردخترش زن اورده بود مخفیانه مامانه هم گریه میکرد ک نذارین دخ ...

الان فهمیدم منظورتون رو. بله درستشم همینه. مادره نه دشمنم که نباید اینجوری ته دلمو خالی کنه

الان فهمیدم منظورتون رو. بله درستشم همینه. مادره نه دشمنم که نباید اینجوری ته دلمو خالی کنه

دقیقامنظورم همین بود این کارش مادرانه نیست سعی کن ارتباطتو کمرنگ تر کنی

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

شما هپ که خیلی بی ادبی؟لطفا حرف دهنتون رو بفهمید. یعنی چی بی ظرفیت. من فقط خواستم بگین حقم یا ناحق. ...

متاسفم برا کسایی که تاپیک میزنن بعد میگن فقط اون چیزی که من دوست دارم باید جوابتون باشه...دقیقا به همین میگن بی ظرفیت بودن..بی ظرفیت بودن فحش نیست که جبهه گرفتین..شماهم بهتره خودتون تصمیم بگیرین

دقیقامنظورم همین بود این کارش مادرانه نیست سعی کن ارتباطتو کمرنگ تر کنی

بابا از اولش که ازدواج کردیم اصلا چشم دیدن همسرمو نداره. هرچی اون در حقم خوبی میکنه این بیشتر باهاش لج میشه. جالبه اونیکی دومادش که در حق دخترش خواهرم خیانت کرد و الان  طلاق گرفتن و در حق مامانم اینا خیلی بدی کرد میشینه بخاطر اون گریه میکنه. که چرا گذاشت رفت

متاسفم برا کسایی که تاپیک میزنن بعد میگن فقط اون چیزی که من دوست دارم باید جوابتون باشه...دقیقا به ه ...

هر کلمه ای جایگاه خودش رو داره. فوحش میس ولی جای خوبی بکار نبردین. من گفتم نظر بدین نگفتم توهین کنین یا برچسب بزنین.

آقا میگم من همسرم له میاد خونه. اصلا تو نخ این چیزا نیس. عاشقانه دوسم داره.

حق با شماس حرص نخور

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بابا از اولش که ازدواج کردیم اصلا چشم دیدن همسرمو نداره. هرچی اون در حقم خوبی میکنه این بیشتر باهاش ...

مامانا دیگه رد دادن ببین وقتی خودت اززندگیت وشوهرت راضی هستی این ازهمه چیز مهمتره درسته تاابد مادرته ولی تاابد باشوهرت زندگی میکنی سعی کن درباره ی زندگیت چیزی به مامانت نگی .چون عشق حرفردراوردن داره بقیه رم پرمیکنه بر علیهت 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

افرین ب شما ک انقد با درکی انشالله سریع کارای همسرت میفته رو روال و تایم بیشتری ازاده

الهی آمین. از همون اول هم خونواده ام سر اینکه فقیره و دانشجو بود چشم دیدنش رو نداشتن. تا الان که میخواد کاری کنه. اینجوری میگن.