2777
2789
دقیقا بگو برا چی موندی باهاش 

دلم میخاست بچه با پدرشون باشن همیشه وقتی دوستامو میدیدم با پدرشون میان میرن اشکم درمیومد نمیتونی درک الان الان چه حسی دارم بخدا انگاری دوباره پدرم ولم کرده 

خانوادم بچه هامو قبول نمیکنن مادرم تنها زندگی میکنه نمیتونه خرج بچه هامو بده  اون از بچگیم پدر ...

خو پس جدا شدن با دوتا دختر وقتی پشتوانه نداری کار اشتباهیه اگه بچه هات پسر بودن یه چیزی ولی دختر خیلی از لحاظ احساسی ظریفه فردا تو زندگیش به مشکل برمیخوره شوهرت میذاره سرکار بری؟

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از شنبه ساعت۸تا ۱۲

عصرا ساعت۱۶تا ۲۰ 

قطعا جواب و نتیجه میگیرید امضام 👇 ببین 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
تو شهر غریبم کسی ندارم بچه هامو نگه داره 

گلم شهر غریب چیه ماشالله دخترت ۸ سالشه اون یکیم زیاد کوچیک نیس من ۴ سالم بود که مامانم خواهرای ۲ ساله ۷ ماهمه و واسم میذاشت میرفت سرکار خیلی کوچیک بودم ولی مادرمو درک میکردم الان کروناس ولی بعد میتونی بذاریشون مهد وقتی جیبت از جیب شوهرت جدا باشه دیگه نمیتونه تو سرت بزنه چون میفهمه تو دیگه از لحاظ مالی بهش نیاز نداری

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤
از شنبه ساعت۸تا ۱۲ عصرا ساعت۱۶تا ۲۰  قطعا جواب و نتیجه میگیرید امضام 👇 ببین

شما مشاور هستید؟