2777
2789

توبه و استغفار و ترک کامل گناه 

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قاعده خاصی نداره ولی نباید دیگه تکرار کنی اینجوری ب خدا نشون میدی حرفت واقعی بوده

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

همین که پشیمون باشی اولین قدم رو برداشتی

و مهم ترین قدم و اصلی ترین. تکرار نکردنه گناهه

خدا میبخشه حتما عزیزم نگران نباش 

همین که تکرار نکنی عالیه

ذکر استغفرالله هم زیاد بگو گلم💚

نماز شب بخون و در قنوت وتر از خدا طلب بخشش کن

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست😍برای حاجتام لطفا یه دونه صلوات بفرستید🌼

تا اخره عمرت برنگرد به اون گناه به این میگن توبه ی جانانه 

ای مسلمانان ...!!!  🌼 قرآن برای این نازل نشده که:⛔️》از زیرش رد بشوید!⛔️》بر روی مرده بخوانید!⛔️》بر بازو و گردن ببندید!⛔️》در ماشین خود آویزان کنید⛔️》بر در و دیوار خانه هایتان بنویسد!📖 کلام اللّه قرآن کریم برای هدف والاتر نازل شده!﴿كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ إِلَيْكَ مُبَارَكٌ لِّيَدَّبَّرُوا آيَاتِهِ وَلِيَتَذَكَّرَ أُوْلُوا الْأَلْبَاب﴾ِ✨[اين] كتابى مبارك است كه آن را به سوى تو نازل كرده ايم تا در آيات آن بينديشند و خردمندان پند گيرند.✨   (ص/29)🌷 این کتاب راهنمای زندگی شما می باشد ...⏰ چقدر در زندگی آن را تلاوت و به آن گوش میدهید و در آن تفکر و تدبر میکنید؟‼️نباشیم از کسانی که در آتش دوزخ اینگونه می گویند:﴿وَقَالُوا لَوْ كُنَّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ مَا كُنَّا فِي أَصْحَابِ السَّعِير﴾✨و می گویند:اگر ما گوش شنوا داشتیم یا تعقّل می کردیم، در میان دوزخیان نبودیم!✨ (ملک/10)

امام باقر(ع) می‌فرماید: برای توبه کردن پشیمانی کافیست.

سوره‌ی زمر آیه ی ۵۳: بگو ای بندگان من که بسیار به خود ستم روا داشته اید! از رحمت الهی ناامید نباشید. خداوند همه ی گناهان را می آمرزد چرا که او آمرزنده ی مهربان است.

سوره ی فرقان آیه ی ۷۰: کسی که باز گردد(توبه کند) و ایمان آورد و عمل صالح انجام دهد، خداوند گناهان آنهارا به حسنات تبدیل میکند زیرا خداوند آمرزنده و مهربان است.

استارتر عزیز همین که انسان بعد از انجام دادن گناهی توی دلش احساس پشیمونی واقعی کنه توبه انجام شده. در توبه همیشه بازه اما خودت ببین از ته دلته یا نه. هرگز از رحمت خدا ناامید نشو. تلاش کن که از اون گناه دور بشی. در کنارش جبران هم بکنی

🌟🌟🌟🌟🌟

منظورم از جبران کردن اینه: اگه حقوق الهیه(حق عبادت و بندگیش مثل نماز و روزه و..) تا جاییه که میتونی سعی کن به جا بیاری اون از دست داده هارو.

اگر هم که حقوق مردمی هست(مادی یا معنوی) باید تلاشتو بکنی که در حد توانت رضایتشونو بدست بیاری. اگر هم بهشون دسترسی نداری، به نیابتشون صدقه بده یا براشون دعای خیر بکن و...

حقوق معنوی اینان: دروغ و تهمت، بردن آبروی کسی، ناراحت کردن و بی حرمتی به پدر و مادر و...

🌟🌟🌟🌟🌟