2777
2789
عنوان

سرکلاژ و دکتر بیخیال

102 بازدید | 15 پست

سلام به همگی من جفتم پایین هست و طول سرویکسم از 37 رسیده به 28 و دکترمم خیلی بیخیاله میگه نیازی به سرکلاژ نیست و زیر 25 سرکلاژ میکنم استراحت معمولی داشته باشی کافیه شاید سوزن بشینه تو جفت عمل نمیکنم وضعیتت خوبه

میشه بگید من حس میکنم یا واقعا دکترم بیخیاله؟؟ اونایی که سرکلاژ شدن بگن با سرویکس چند عمل کردن

دکترت کیه؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا سرکلاژم ک نکنه امااستراحت باید زیاد باشه چون هنوزبه جایی نرسیدی که...من ۲۵هفته۳۳بود سرویکسم کلا میگما سرکلاژ نشدم.

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
حالا سرکلاژم ک نکنه امااستراحت باید زیاد باشه چون هنوزبه جایی نرسیدی که...من ۲۵هفته۳۳بود سرویکسم کلا ...

ممنون عزیزم خودم رعایت میکنم حواسم هست استراحت مطلق میکنم اما با سرویکس 28 خودم میگم دکتره بیخیاله 

منم ۱۲ هفته ۳۴ بودم ۱۶ هفته ۳۰ و ۱۸ هفته ۲۷ سرکلاژ شدم  با ی دکتر دیگ مشورت کن از دسشویی فرنگی ...

ممنون عزیزم مراقب هستم خودم اما حس میکنم دکترم بیخیاله شما جفتت هم پایین بود؟؟؟