2777
2789
عنوان

زمانی برای مطالعه

261 بازدید | 6 پست

یکی از کتابهایی که خودم خیلی خیلی باهاش حالم خوب شد کتاب "من پیش از تو" بود. توصیه میکنم حتما بخونید 

البته قصد دارم بعد امتحانات جلد بعدی "من بعد از تو"  را هم بخونم به امید خدا 🥴🥴

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

راجب چ بود انگیزشی؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راجب چ بود انگیزشی؟

نه صرفا انگیزشی نیست ، داستان زندگی پسری هست که دچار سانحه میشه و دختری که میاد از اون پرستاری کنه و اونجا متوجه معنی زندگی میشه حالا به نوبه خودش ، یجورایی آدم رو به فکر میبره 

نثر کتاب روان هست و راحت پیش میره 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
اره کتاب خوبیه عادت اتمی هم فوق العادس وقت کردی اونم بخون♥️

ممنون عزیزم حتما می خونم 😍🙏

نه صرفا انگیزشی نیست ، داستان زندگی پسری هست که دچار سانحه میشه و دختری که میاد از اون پرستاری کنه و ...

مچکرم 🌺

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|