2777
2789
عنوان

کیا هفته 5 بارداری لکه بینی داشتن؟

413 بازدید | 28 پست

من از دیشب لکه بینی داشتم امروز رفتم دکتر که منشیش گفت دکتر زیز 50 روز نمیبینه برو شیاف پروژسترون بخر بذار خوب میشی گفتم حداقل سونو کنید گفت هیچی معلوم نیست الکی وقت دکتر رو نگیر حالا چیکارکنم 

کسی بوده که شیاف بذاره خوب شده باشه؟

بچه میمونه به نظرتون؟

با توکل به خدا موفق میشم نه فورا ولی حتما💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با لگه بینی شروع شد ب لگن لگن خونریزی رسید صدبار گفتن بچه سقط شده....الان سه سالشه خوابه😁

خدا حفظش کنه.

کی بود مثل من هفته 5 بودید؟

با توکل به خدا موفق میشم نه فورا ولی حتما💪

بله من لکه بینی داشتم تو 5 هفته رفتم دکتر سونو کرد گفت ساک بارداری تشکیل شده ولی دیگه هیچی مشخص نیس هنوز ولی اطرافش پر از هماتومه گفت کامل استراحت مطلق باشم فقط برای کارای ضروری پاشم و اینکه روزی 3 تا شیاف استفاده کنم , هفته ای یه دونه آمپول پروژسترون داد , 3 روز هم یه امپول دیگه بود گفت اونو بزن که دیگه رعایت کردم شکر خدا برطرف شد