2777
2789

یجوری باهاش حرف میزنه من از پشت تلفن میترسم مثلا وقتایی که میریم بیرون مادرش زنگ میزنه جواب میده یجوری حرف میزنه انگار جیغ میزنه 

مثلا یسری رفتیم بیرون زنگ زد داد میزد بیا خونه بیا خونه بیا خونه همش همینو تکرار می‌کرد با یه لحن بد

ترسیدم ازش بعدا برام مشکل ساز نشه🤒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریکات فراوان😑✋ به جمع عروسهای زخمی نی نی سایت خوش آمدی.منتظر تاپیکهای مادرشوهری شما هستیم😅😅😅😅

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بله میشه.......

من مادرشوهرم تا مرد منو جون ب لب کرد

خواهر بزرگشم از اون بدتررررر ولی دم خواهرو میشه قیچی کرد،اما دم مادرو نه

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)
تبریکات فراوان😑✋ به جمع عروسهای زخمی نی نی سایت خوش آمدی.منتظر تاپیکهای مادرشوهری شما هستیم😅😅😅😅

😂😂وای نگوووو من میترسم ازش 

چیکار کنم واقعا ما همو دوست داریم یعنی ارزش داره واسه مادرش همه چیز خراب شه؟؟؟😒😒

حق داری من از اینجا کرک و پرم ریخت

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم