2777
2789
عنوان

چرا یکیتون ی کمک نمیکنه بهم واقعا؟

139 بازدید | 11 پست

چند بار پرسیدم شمام جای خواهر من چرا یکم کمک بهم نمیکنین

جدیدا کسی عمل بواسیر کرده؟

خیلی سخته؟من باید عمل کنم

میگن دوباره بعد زایمان برمیگرده

ببخشید ببخشید بعد عمل دیگه نباید دخول از پشت داشت؟

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تره زیاااد بخوره،،بریز توغذاات

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

کلا رابطه اونجور ضرر داره 😐بخودتون آسیب نزنید 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
عمل نسبتا راحتیه، بله بعد زایمان برمیگرده،تحت هیچ شرایطی نباید اون مدلی رابطه داشت

برای بواسیر بده؟

یا کلا میگی

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
کلا رابطه اونجور ضرر داره 😐بخودتون آسیب نزنید 

ن خب بالاخره ی شرایطی هست

واسه اون گفتم

عزیزم دخول ازپشت واقعا خیلی ضرر داره وبده اصلا اینکارونکن

برای بواسیر؟