2777
2789
عنوان

آمپول hcg

54 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من پریروز یه دونه hcg زدم دیروزم یکی ولی هنوز تخمک آزاد نشده یعنی ممکنه کیست بشه؟🤕😰

آخه چرا 

کسی بوده با وجود hcg بازم کیست اورده باشه؟؟؟؟

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا فهمیدی آزاد نشده

همیشه وقتی آزاد میشه یه طرف دلم تیر میکشه ولی الان یه دردایی دارم ولی انگار بازم داره رشد میکنه

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
نه بابا به اونا توجه نکن منم زدم دو طرفه درد داشتم آزادم شده بود 

خدا کنه واقعا اعصابم خرابه این همه هزینه دارو بدی بعد کیست بیاری

نه استرس الکی داری اون اصلا نمیزاره کیست بشه اسمش روشه امپول آزاد سازی دردم عادیه بعد زدن امپول  ...

مرسی عزیزم