2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بوده موقع زایمانش همسرش کنارش نبوده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 76 پست
فقط گفتم که بدونی سخت نیست من کاملا تنها بودم تو هم سخت نگیر قطعا میتونی . ناراحتم نباش که عذاب وجدا ...

دعا کن اروم‌ شم

دعا کن از پسش بربیام

فک نمیکنم انقد ضعیف باشم 

همه منو به سرسختی میشناسن

هییییچوقت لوس نبودم و بارم به دوش کسی نبوده 

ولی الان کم اوردم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن اروم‌ شم دفا کن از پسش بربیام فک نمیکنم انقد ضعیف باشم  همه منو به سرسختی میشناستن ه ...

الان از زایمان ترس داری فقط بدون همسرت نمیتونه کمکی بهت کنه در نهایت درد و ... مال خودته بعد دنیا اومدنم که باز بقیه قطعا از شوهرت واردترن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
میدونم‌میگذره ولی من دق میکنم  ای خداااا

گلم واقعا سخته/ من خودم در شرایط بحرانی فقط فقط شوهرم را میخوام اگه تمام دنیا هم باشن (البته دور و بریای من بود و نبودشون یکیه ) باز هم تکیه ام به اونه. آرامشم اونه.ولی عزیز جان اگه واجبه و کاریش نمیشه کرد بهتره فقط روی خودت کار کنی آرامشت بهم خوره کاریش نمیشه کرد. اگرم میشه کاریش کرد خب رفتنشون را عقب بندازین اصلا با هم برین. به نظرم روزهای آخر آدم خیلی به شوهرش نیاز داره

الان از زایمان ترس داری فقط بدون همسرت نمیتونه کمکی بهت کنه در نهایت درد و ... مال خودته بعد دنیا او ...

میدونی شوهرم‌خیلی ذوق بچمونو داره 

همش میگفت خودم دم‌گوشش اذون میگم 

میگفت میخوام‌وقت زایمان پیشت باشم ارومت کنم 

ماسازم‌میداد کمک میکرد ورزشای باردادی و انجام بدم ماساژارو یاد کرفته بود که دردام شروع شد انجام بده برام 

فک‌کردن به اینا اشکمو درنیاره 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
گلم واقعا سخته/ من خودم در شرایط بحرانی فقط فقط شوهرم را میخوام اگه تمام دنیا هم باشن (البته دور و ب ...

دقیقاااا

تمام دنیا هم باشن بازم شوهرمو میخوام 

حالا اطرافیان من خدایی دلسوزن و حواسشون هست میدونم تنها نیستم اما فقط شوهرمو میخوام

نه نمیشه هیچ کاریش کرد 

دقیقاااا تمام دنیا هم باشن بازم شوهرمو میخوام  حالا اطرافیان من خدایی دلسوزن و حواسشون هست می ...

فقط به خدا پناه ببر و ازش کمک بگیر. کار واجبی که نیست که شوهر بخواد انجام بده و بقیه نتونن جز روحیه دادن اونم تصویری باهاش در ارتباط باش. در ضمن مگه برای رضایت عمل نمیخواد باشه؟

فقط به خدا پناه ببر و ازش کمک بگیر. کار واجبی که نیست که شوهر بخواد انجام بده و بقیه نتونن جز روحیه ...

همون روحیه دادن 

قوت قلب بودنش

زنگ زدم بیمارستان گفت پدر خودت یا پدرشوهرت باشن هم مشکلی نیس

میدونی شوهرم‌خیلی ذوق بچمونو داره  همش میگفت خودم دم‌گوشش اذون میگم  میگفت میخوام‌وقت زا ...

خب متاسفانه شرایط همیشه اونجوری که‌میخوایم پیش نمیره بازم شکر که سلامتین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نمیتونم به خدا  نمیتونم قوی باشم  بدجور احساس ضعف میکنم معلوم‌نیس یه ماه دوماه بعد  ...

آخهه چه دیرر حق داری ولی هرچقد گریه زاری کنی ماتم بگیری اوضاع عوض نمیشه شماباید خودتو وفق بدی انشالا یه معجزه ای  چیزی اتفاق میوفته حداقل موقه زایمانت یه تایم کوتاهیم شد بیاد پیشت

آخهه چه دیرر حق داری ولی هرچقد گریه زاری کنی ماتم بگیری اوضاع عوض نمیشه شماباید خودتو وفق بدی انشالا ...

واقعا چشمم به یه معجزه س که حداقل بتونه چند روزی بیاد پیشم باشه 

دعا کنید توروخدا

نمیتونم اروم باشم  حس میکنم ضعیف شدم  الان دارم با هق هق و گریه تایپ میکنم

الهی فدات شم حق داری میفهمم چی میگی

تو این شرایط ‌که باید درک شی مجبوری درک کنی

انشاءالله بعدش با بودنش حسابی جبران کنه برات و مطمین باش خدا برات جبران میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الهی فدات شم حق داری میفهمم چی میگی تو این شرایط ‌که باید درک شی مجبوری درک کنی انشاءالله بعدش با ...

خدانکنه

واقعا اگه شرایطم اینطوری نبود اصلا اصلا سخت نمیگرفتم

دلم تنگ میشد اما خیلی راحت تر کنار میومدم‌

دعا کن برام اروم شم خدا بهم توانشو بده 

خدانکنه واقعا اگه شرایطم اینطوری نبود اصلا اصلا سخت نمیگرفتم دلم تنگ میشد اما خیلی راحت تر کنار می ...

انشاءالله خدا بهت کمک کنه اروم شی

از حضرت زهرا کمک بخواه

برات ۱۴ تا صلوات و ۵ تا سوره کوثر میخونم گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم