یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گلم واقعا سخته/ من خودم در شرایط بحرانی فقط فقط شوهرم را میخوام اگه تمام دنیا هم باشن (البته دور و بریای من بود و نبودشون یکیه ) باز هم تکیه ام به اونه. آرامشم اونه.ولی عزیز جان اگه واجبه و کاریش نمیشه کرد بهتره فقط روی خودت کار کنی آرامشت بهم خوره کاریش نمیشه کرد. اگرم میشه کاریش کرد خب رفتنشون را عقب بندازین اصلا با هم برین. به نظرم روزهای آخر آدم خیلی به شوهرش نیاز داره
دقیقاااا تمام دنیا هم باشن بازم شوهرمو میخوام حالا اطرافیان من خدایی دلسوزن و حواسشون هست می ...
فقط به خدا پناه ببر و ازش کمک بگیر. کار واجبی که نیست که شوهر بخواد انجام بده و بقیه نتونن جز روحیه دادن اونم تصویری باهاش در ارتباط باش. در ضمن مگه برای رضایت عمل نمیخواد باشه؟
نمیتونم به خدا نمیتونم قوی باشم بدجور احساس ضعف میکنم معلومنیس یه ماه دوماه بعد ...
آخهه چه دیرر حق داری ولی هرچقد گریه زاری کنی ماتم بگیری اوضاع عوض نمیشه شماباید خودتو وفق بدی انشالا یه معجزه ای چیزی اتفاق میوفته حداقل موقه زایمانت یه تایم کوتاهیم شد بیاد پیشت