با خودم میگم کاش عروس بدی بودم تا با اینکاراشون آتیش نمیگرفتم، الان که نامزدم ن زنگ میزنن ن تو مراسما واسم چیزی میخرن هیچی فقط نامزدم همه کارارو میکنه فقط اون
برای وسایل دوران نامزدی هم اگه کمی سماجت نداشتم هیچی نمیخریدن
پفک نمکی سابق هستمبرای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسیاز الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.
بیخی بابا. خدا تو شکر کن باهات کاری ندارن😐😐بعضیا تو حسرتن که اثر خانواده ی شوهر تو زندگیشون نباشه. آخرش هم تو میمونی با شوهرت. خدا رو شکر کن که نامزدت برات همه کار میکنه. ارزش اصلی همینه
امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اونیکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔
از اول انتظار بیجا نداشته باش که وقتی برآورده نشد اذیت نشی
واقعا چرا وقتی یه دختر برای دل خودش و با تصمیم خودش با یه پسر ازدواج کرده انتظار داره خانواده پسره براش جیغ دست هورا بشن، اونا دارن زندگی خودشون رو میکنن ازدواج یا نامزدی شما براشون یه واقعه خیلی عادیه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
باز خوبه همسرت کاری میکنه.منو که دوس ندارن.به زبونم اوردن.اونم بعد دوران عقدم.نزدیک عروسیم.تازه همسرمم کاری نمیکرد.همش دروغ.فقط من این وسط تنها موندم با حماقت خودم!