2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ ؟ مطلبو نوشتم ميتوني دوست داشتي صلوات بفرستي نداشتي هم ان شاءالله حاجتت روا شه دوست مهربون❤️

غیرمجاااااز این بود خب؟ 

10 تا صلوات برا حاجتت میفرستم حاجت روا بشی ❤️

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
غیرمجاااااز این بود خب؟  10 تا صلوات برا حاجتت میفرستم حاجت روا بشی ❤️

اره خب حتما نبايد كه چيز صحنه دار باشه😅 ممنونم ازت لطف ميكني مهربون ان شاءالله حاجتت روا شه

خدایا برای همه چی شکرت

صلوات که واسه گرفتنه حاجت نیس به این چیزا دل خوش کردین نمیدونم  میگه مثلا سوره ی فلانو بخون 70تا صلوات بفرس یا زیارت عاشورا بخون که خوندنش غلطه حالا اگه خوند و جواب نگرفت کفر میگه 

ای مسلمانان ...!!!  🌼 قرآن برای این نازل نشده که:⛔️》از زیرش رد بشوید!⛔️》بر روی مرده بخوانید!⛔️》بر بازو و گردن ببندید!⛔️》در ماشین خود آویزان کنید⛔️》بر در و دیوار خانه هایتان بنویسد!📖 کلام اللّه قرآن کریم برای هدف والاتر نازل شده!﴿كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ إِلَيْكَ مُبَارَكٌ لِّيَدَّبَّرُوا آيَاتِهِ وَلِيَتَذَكَّرَ أُوْلُوا الْأَلْبَاب﴾ِ✨[اين] كتابى مبارك است كه آن را به سوى تو نازل كرده ايم تا در آيات آن بينديشند و خردمندان پند گيرند.✨   (ص/29)🌷 این کتاب راهنمای زندگی شما می باشد ...⏰ چقدر در زندگی آن را تلاوت و به آن گوش میدهید و در آن تفکر و تدبر میکنید؟‼️نباشیم از کسانی که در آتش دوزخ اینگونه می گویند:﴿وَقَالُوا لَوْ كُنَّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ مَا كُنَّا فِي أَصْحَابِ السَّعِير﴾✨و می گویند:اگر ما گوش شنوا داشتیم یا تعقّل می کردیم، در میان دوزخیان نبودیم!✨ (ملک/10)
صلوات که واسه گرفتنه حاجت نیس به این چیزا دل خوش کردین نمیدونم  میگه مثلا سوره ی فلانو بخون 70ت ...

من خيلي ساله دعا ميكنم واسه حاجتم و درخواست كردن از خدا به اين شيوه رو كفر نميدونم دوست خوبم ، ان شاءالله حاجتت روا شه 

خدایا برای همه چی شکرت

صلوات که واسه گرفتنه حاجت نیس به این چیزا دل خوش کردین نمیدونم  میگه مثلا سوره ی فلانو بخون 70ت ...

برای متوسل شدن به ائمه و قران و واسطه قرار دادن اونا برای رسیدن به حاجتمونه

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
برای متوسل شدن به ائمه و قران و واسطه قرار دادن اونا برای رسیدن به حاجتمونه

ولی اونا زنده نیستن و نمیشنون ، الله برا بنده ش کافیه نیازی به واسطه نیس 

ای مسلمانان ...!!!  🌼 قرآن برای این نازل نشده که:⛔️》از زیرش رد بشوید!⛔️》بر روی مرده بخوانید!⛔️》بر بازو و گردن ببندید!⛔️》در ماشین خود آویزان کنید⛔️》بر در و دیوار خانه هایتان بنویسد!📖 کلام اللّه قرآن کریم برای هدف والاتر نازل شده!﴿كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ إِلَيْكَ مُبَارَكٌ لِّيَدَّبَّرُوا آيَاتِهِ وَلِيَتَذَكَّرَ أُوْلُوا الْأَلْبَاب﴾ِ✨[اين] كتابى مبارك است كه آن را به سوى تو نازل كرده ايم تا در آيات آن بينديشند و خردمندان پند گيرند.✨   (ص/29)🌷 این کتاب راهنمای زندگی شما می باشد ...⏰ چقدر در زندگی آن را تلاوت و به آن گوش میدهید و در آن تفکر و تدبر میکنید؟‼️نباشیم از کسانی که در آتش دوزخ اینگونه می گویند:﴿وَقَالُوا لَوْ كُنَّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ مَا كُنَّا فِي أَصْحَابِ السَّعِير﴾✨و می گویند:اگر ما گوش شنوا داشتیم یا تعقّل می کردیم، در میان دوزخیان نبودیم!✨ (ملک/10)
من خيلي ساله دعا ميكنم واسه حاجتم و درخواست كردن از خدا به اين شيوه رو كفر نميدونم دوست خوبم ، ان شا ...

صلوات فرستادن ثواب داره و  نشنیدم برا حاجت صلوات بفرستن تو حدیثی یا جایی دیگه ،صلوات معنیش درود فرستادن به پیامبره همین، انشالله شماهم به خواسته هات برسی 

اگه بشنون هم زبونه فارسی رو بلد نیستن اونا عرب بودن یکم فکر کافیه تا بدونیم واسطه قرار دادن درس نیس تو حمد هر رو روز میخونی تنها تو را میپرستیم و تنها از تو  یاری می خواهیم با دو تا پیامه من شاید قبول نکنین واسطه قرار دادن درس نیس برو خودت تحقیق کن 

اگه بشنون هم زبونه فارسی رو بلد نیستن اونا عرب بودن یکم فکر کافیه تا بدونیم واسطه قرار دادن درس نیس ...

خب من به عقايد شما احترام ميذارم دوست گرامي و من هم عقايد خودم رو دارم در هر حال اميدوارم موفق باشي دوست عزيز❤️

خدایا برای همه چی شکرت