2777
2789
عنوان

علائم بارداری و پریودی💢😑

74 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من علائم پریودی دارم ولی از ماه های قبل خیلی کمتر و خفیف تره دو روز ب موعدم مونده دوازده روز پیش بیبی زدم الکی ولی منفی بود می‌دونم زود زدم... الان نمی‌دونم ممکنه باردار باشم یا نه؟😥دیوونه شدم انقد خواب بیبی چک مثبت دیدم😄

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
زود زدی وایسا از موعدت بگذره

با توجه به علائمم ک علایم پریودیه ولی خیلی کمتره امکانش هست ینی؟🤔

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به علائمم ک علایم پریودیه ولی خیلی کمتره امکانش هست ینی؟🤔

آره هست

من خودم مثل درد پریودی داشتم و ضعف

اون ضعفه باعث شد بفهمم فرق داره این دفعه

ولی اصلا لک بینی و خونریزی هیچی نداشتم

تیکر تولد🎉🎂 بی‌صبرانه منتظر تولد یک سالگیتم پسر قشنگم❤️😍🥰💋
آره هست من خودم مثل درد پریودی داشتم و ضعف اون ضعفه باعث شد بفهمم فرق داره این دفعه ولی اصلا لک ب ...

منم همش چیز میخورم اشتهام خیلی زیاد شده ضعف هم چند بار داشتم اما مثل ماه های قبل دل درد شدید ندارم

منم همش چیز میخورم اشتهام خیلی زیاد شده ضعف هم چند بار داشتم اما مثل ماه های قبل دل درد شدید ندارم

پس ۲ ۳ روز صبر کن دوباره بیبی چک بزن

هاله هم بیفته قبوله😁

تیکر تولد🎉🎂 بی‌صبرانه منتظر تولد یک سالگیتم پسر قشنگم❤️😍🥰💋
پس ۲ ۳ روز صبر کن دوباره بیبی چک بزن هاله هم بیفته قبوله😁

ان شالله مثبت شه🥺