سلام خانوما من علائم پریودی دارم ولی از ماه های قبل خیلی کمتر و خفیف تره دو روز ب موعدم مونده دوازده روز پیش بیبی زدم الکی ولی منفی بود میدونم زود زدم... الان نمیدونم ممکنه باردار باشم یا نه؟😥دیوونه شدم انقد خواب بیبی چک مثبت دیدم😄
وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم میرسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
با توجه به علائمم ک علایم پریودیه ولی خیلی کمتره امکانش هست ینی؟🤔
وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم میرسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
آره هست من خودم مثل درد پریودی داشتم و ضعف اون ضعفه باعث شد بفهمم فرق داره این دفعه ولی اصلا لک ب ...
منم همش چیز میخورم اشتهام خیلی زیاد شده ضعف هم چند بار داشتم اما مثل ماه های قبل دل درد شدید ندارم
پس ۲ ۳ روز صبر کن دوباره بیبی چک بزن هاله هم بیفته قبوله😁
ان شالله مثبت شه🥺